وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

آیا یارانه جدید این ماه واریز می‌شود؟ (۸ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۳۸۴۹
  • ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۴
آیا یارانه جدید این ماه واریز می‌شود؟ (۸ دی‌ماه ۱۴۰۰)
 اعلام سازمان هدفمندی یارانه‌ها نشان می‌دهد که یارانه معیشتی در دی‌ماه بدون تغییر پرداخت خواهد شد، این اعلام با توجه به این‌که مشمولان یارانه جدید همان یارانه‌بگیران معیشتی هستند، احتمال پرداخت در ماه جاری را کمرنگ کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یارانه معیشتی همان پرداخت نقدی است که از آبان ماه ۱۳۹۸ و به دنبال افزایش قیمت، در دستور کار قرار گرفت و در دهم هر ماه واریز می‌شود، مشمولان کمک‌معیشتی با حذف سه دهک بالا از بین ۷۸ میلیون یارانه‌بگیر نقدی گزینش شده و حدود ۶۰ میلیون نفر هستند.

اما در اواخر آذرماه ۱۴۰۰، معاون اقتصادی رئیس جمهور اعلام کرد که در اوایل دی ماه یارانه جدید با افزایش دو برابری یارانه‌ها پرداخت خواهد داشت، در ادامه وزیر اقتصاد اعلام کرد که زمان مشخصی برای پرداخت یارانه جدید در دی ماه نیست. این در حالی بود که گفته می‌شد در مورد زمان پرداخت هنوز توافقی صورت نگرفته است، ولی احتمال پرداخت با یارانه معیشتی مطرح بود، چرا که جمعیت مشمول یارانه جدید همان یارانه‌بگیران معیشتی هستند.

با این حال تازه‌ترین اعلام سازمان هدفمندی یارانه‌ها در مورد یارانه معیشتی دی‌ماه نشان داد که یارانه جدید همراه با معیشتی پرداخت نمی‌شود و هنوز ابلاغی به این سازمان در این رابطه صورت نگرفته است.

این در حالی است که یارانه معیشتی دی‌ماه به دلیل همزمانی با روز جمعه، یک روز زودتر و ساعت ۲۴ روز پنج‌شنبه (۹ دی‌ماه) به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

در مورد مبلغ یارانه جدید نیز همان‌طور که قبلا رئیس سازمان برنامه و بودجه مطرح کرده بود، رقمی بین ۹۰ تا ۱۲۶ هزار تومان پیش‌بینی شده است.

طبق گفته معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه نیز، یارانه جدید که ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی است، مبلغی اضافه بر یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی و یارانه معیشتی خواهد بود که هر ماه پرداخت می‌شود.
یارانه معیشتی در هر ماه بر خلاف یارانه نقدی که مبلغ ثابت ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است برای خانوار‌ها بسته به بُعد خانوار متغیر است، بر این اساس برای خانوار یک‌نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار، سه‌نفره ۱۳۸ هزار، چهار نفره ۱۷۲هزار و خانواده‌های پنج‌نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان در هر ماه پرداخت می‌شود.

به هر ترتیب فعلا جریان پرداخت یارانه جدید مبهم است و زمان مشخصی برای آن در دی‌ماه ۱۴۰۰ نیست مگر در روز‌های آینده تصمیم دیگری اتخاذ شده و پرداخت در دستور کار قرار گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->