وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: اقلام اساسی بیش از میزان افرایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: تیم مذاکره‌کننده ایران کاملاً حرفه‌ای است سخنگوی دولت: باید از فضای فعلی برای ترمیم شکاف بین مردم و مسئولان بهره گرفت
سرخط خبرها

اشرف غنی: اعتماد به شرکای بین‌المللی از جمله آمریکا دلیل سقوط افغانستان بود

  • کد خبر: ۹۴۰۷۵
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
اشرف غنی: اعتماد به شرکای بین‌المللی از جمله آمریکا دلیل سقوط افغانستان بود
رییس‌جمهور فراری افغانستان در یک گفت‌وگوی رسمی پس از خروج از این کشور، با بیان اینکه آمریکا به او اجازه نداد با طالبان گفت‌وگو کند، اذعان کرد که اعتناد به شرکای بین‌المللی از جمله ایالات متحده دلیل اصلی سقوط افغانستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «اشرف غنی»، رییس‌جمهور پیشین افغانستان که پس از سقوط این کشور به‌دست طالبان به امارات فرار کرده، در اولین گفت‌وگوی رسمی خود با یک رسانه انگلیسی گفت که دلیل اصلی سقوط افغانستان، اعتماد او به شرکای بین‌المللی از جمله آمریکا بود.

وی در مصاحبه با شبکه 4 رادیوی بی‌بی‌سی، گفت: «در مورد من کاملا سیاه‌نمایی کردند. هیچ وقت به ما فرصت ندادند که با آن‌ها [طالبان] بنشینیم. خلیل‌زاد با آن‌ها [طالبان] نشست. این مسأله‌ آمریکایی شد. ما را کنار گذاشتند.»

غنی این اظهارات را در گفت‌وگو با ژنرال نیک کارتر، رئیس ستاد مشترک ارتش انگلیس مطرح کرد.

وی افزود که اگر در کابل می‌ماند نمی‌توانست چیزی را تغییر بدهند.

اشرف غنی همچنین در ادامه تصریح کرد که حمدالله محب به او گفت که یگان محافظت از ریاست‌جمهوری از هم پاشیده و اگر در برابر طالبان مقاومت شود، همه کشته می‌شوند.

رئیس‌جمهور فراری افغانستان خاطرنشان کرد که حمدالله محب به معنای واقعی کلمه وحشت کرده بود و به برای ترک ارگ ریاست‌جمهوری بیش از دو دقیقه فرصت نداد.

اشرف غنی همچنین گفت که تنها دقایقی پس از آن تصمیم به ترک افغانستان گرفت که محافظانش گفتند دیگر امکان حفاظت از او یا پایتخت را ندارند.

به‌گفته‌ غنی، محافظانش به او گفتند که طالبان به تعهد خود در خودداری از ورود به کابل عمل نکرده‌اند.

وی اذعان کرد که درک می‌کند مردم افغانستان او را برای سقوط سریع کشورشان به‌دست طالبان سرزنش می‌کنند.

اشرف غنی پیش از آن‌که آخرین روز کاری‌اش به‌عنوان رییس‌جمهور افغانستان به پایان برسد، با ۵۰ نفر دیگر توسط بالگردهای نظامی از این کشور فرار کردند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->