قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟
سرخط خبرها

شرط واکسن برای کلاس‌های حضوری مدارس حذف شد

  • کد خبر: ۹۴۰۸۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶
شرط واکسن برای کلاس‌های حضوری مدارس حذف شد
وزیر آموزش و پرورش از حذف شرط تزریق واکسن و ارایه آزمایش منفی کرونا برای کلاس‌های حضوری دانش آموزان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری گفت: آنچه که پیش از این مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرده بود در جلسه ستاد ملی کرونا اصلاح و شرط تزریق واکسن و ارایه آزمایش منفی کرونا برای حضور دانش آموزان در مدارس برداشته شد.

وی افزود: تأکید ما این است که دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله که تاکنون واکسن کرونا را تزریق نکرده اند و یا دُز دوم واکسن را نیز نزده اند با پیامکی که برای آن‌ها ارسال می‌شود نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
آقای نوری گفت: شرط غیرحضوری شدن مهد‌های کودک و مدارس مصوبه ستاد ملی مقابله با کروناست و تا امروز تصمیمی در این باره گرفته نشده است و بنابراین فعالیت مدارس و مهد‌های کودک همچنان حضوری خواهد بود.

وی افزود: دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر غیرحضوری شدن کلاس ها، از فضای مجازی و شبکه شاد برای آموزش دانش آموزان استفاده خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: تأکید ما این است که کلاس‌های مدارس با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حضوری برگزار شود.

آقای نوری به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: در صورت تأیید شورای نگهبان، نگارش آیین نامه رتبه بندی را آغاز خواهیم کرد و من تاکنون دو نامه به رئیس جمهور در این باره نوشته ام که به سازمان برنامه و بودجه ارجاع شده است.

وی گفت: برای استخدام معلمان حق التدریس، نهضتی و پیش دبستانی که از بعد سال ۹۲ فعالیت خود را آغاز کرده اند هنوز قانونی به ما ابلاغ نشده است و این معلمان همچنان به صورت حق التدریس فعالیت خواهند داد.
آقای نوری افزود: به شهریه مدارس غیردولتی اشاره کرد و گفت: به مدارس غیردولتی که شهریه غیرقانونی و بیش از نرخ مصوب می‌گیرند اخطار می‌دهم و در صورت رعایت نکردن نرخ مصوب منتظر برخورد جدی ما باشند.
وی گفت: شهریه پایه و فوق برنامه هر مدرسه غیردولتی باید مشخص و یک شهریه به خانواده‌ها اعلام شود نه اینکه خانواده‌ها با مراجعه به مدرسه شهریه‌های دیگری را مشاهده کنند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: درصورتی که مدرسه شهریه اضافی دریافت و آن را به خانواده‌ها بازنگرداند حتما آن را پیگیری خواهیم کرد.

آقای نوری به آموزش زبان‌های خارجی غیرانگلیسی در مدارس اشاره و اضافه کرد: از گزارش خوبی که خبر صدا و سیما در این باره تهیه و پخش کرد تشکر می‌کنم و ما باید طبق سند تحول آموزش و پرورش آموزش زبان خارجی را منحصر به زبان انگلیسی نکنیم و آموزش زبان‌های دیگر را نیز باید در مدارس داشته باشیم تا دانش آموزان براساس علاقه خود یکی از زبان‌ها را انتخاب کنند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->