روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق بازنشستگان همه بالای ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان
سرخط خبرها

شرط واکسن برای کلاس‌های حضوری مدارس حذف شد

  • کد خبر: ۹۴۰۸۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶
شرط واکسن برای کلاس‌های حضوری مدارس حذف شد
وزیر آموزش و پرورش از حذف شرط تزریق واکسن و ارایه آزمایش منفی کرونا برای کلاس‌های حضوری دانش آموزان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری گفت: آنچه که پیش از این مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرده بود در جلسه ستاد ملی کرونا اصلاح و شرط تزریق واکسن و ارایه آزمایش منفی کرونا برای حضور دانش آموزان در مدارس برداشته شد.

وی افزود: تأکید ما این است که دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله که تاکنون واکسن کرونا را تزریق نکرده اند و یا دُز دوم واکسن را نیز نزده اند با پیامکی که برای آن‌ها ارسال می‌شود نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
آقای نوری گفت: شرط غیرحضوری شدن مهد‌های کودک و مدارس مصوبه ستاد ملی مقابله با کروناست و تا امروز تصمیمی در این باره گرفته نشده است و بنابراین فعالیت مدارس و مهد‌های کودک همچنان حضوری خواهد بود.

وی افزود: دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر غیرحضوری شدن کلاس ها، از فضای مجازی و شبکه شاد برای آموزش دانش آموزان استفاده خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: تأکید ما این است که کلاس‌های مدارس با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حضوری برگزار شود.

آقای نوری به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: در صورت تأیید شورای نگهبان، نگارش آیین نامه رتبه بندی را آغاز خواهیم کرد و من تاکنون دو نامه به رئیس جمهور در این باره نوشته ام که به سازمان برنامه و بودجه ارجاع شده است.

وی گفت: برای استخدام معلمان حق التدریس، نهضتی و پیش دبستانی که از بعد سال ۹۲ فعالیت خود را آغاز کرده اند هنوز قانونی به ما ابلاغ نشده است و این معلمان همچنان به صورت حق التدریس فعالیت خواهند داد.
آقای نوری افزود: به شهریه مدارس غیردولتی اشاره کرد و گفت: به مدارس غیردولتی که شهریه غیرقانونی و بیش از نرخ مصوب می‌گیرند اخطار می‌دهم و در صورت رعایت نکردن نرخ مصوب منتظر برخورد جدی ما باشند.
وی گفت: شهریه پایه و فوق برنامه هر مدرسه غیردولتی باید مشخص و یک شهریه به خانواده‌ها اعلام شود نه اینکه خانواده‌ها با مراجعه به مدرسه شهریه‌های دیگری را مشاهده کنند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: درصورتی که مدرسه شهریه اضافی دریافت و آن را به خانواده‌ها بازنگرداند حتما آن را پیگیری خواهیم کرد.

آقای نوری به آموزش زبان‌های خارجی غیرانگلیسی در مدارس اشاره و اضافه کرد: از گزارش خوبی که خبر صدا و سیما در این باره تهیه و پخش کرد تشکر می‌کنم و ما باید طبق سند تحول آموزش و پرورش آموزش زبان خارجی را منحصر به زبان انگلیسی نکنیم و آموزش زبان‌های دیگر را نیز باید در مدارس داشته باشیم تا دانش آموزان براساس علاقه خود یکی از زبان‌ها را انتخاب کنند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->