آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

منتظر سریال ۹۰ قسمتی شبکه یک باشید

  • کد خبر: ۹۴۱۴۴
  • ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۳
منتظر سریال ۹۰ قسمتی شبکه یک باشید
کارگردان سریال‌ ۹۰ شبی "میانبر" قرار است مجموعه‌ای با نام موقتِ "کشمکش" را برای شبکه یک سیما بسازد؛ احتمالاً این سریال ۹۰ شبی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یزدان فتوحی به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون بیشتر در حوزه کمدی شناخته می‌شود. او چندی پیش چند فصل سریال "میانبر" را در مقامِ کارگردان روی آنتن شبکه پنج داشت و در "خنده‌بازار" شبکه سه هم نقش‌آفرینی می‌کرد. 

او از ساختِ سریال جدیدی خبر داد که برای شبکه یک سیما ساخته خواهد شد. فتوحی تأکید کرد: این سریال با نامِ موقت «کشمکش» که فضایی طنز و کمدی دارد به تازگی به عنوان طرح شاخص تصویب شده است. باید منتظر بمانیم شرایطِ ساخت آن به زودی فراهم شود و وارد تولید بشویم.

این نویسنده و کارگردان درباره زمان ساختِ این سریال و اینکه قرار است «کشمکش» هم 90 شبی باشد یا خیر، خاطرنشان کرد: احتمالاً با فراهم شدن شرایط ساخت، سال 1401 این پروژه کلید بخورد؛ فعلاً صحبت از 56 قسمت سریال است اما مدیر شبکه تمایل دارند این مجموعه 90 قسمتی ساخته شود. 

او همچنین افزود: من اعتقاد دارم مجموعه‌های 90 شبی اتفاقات خوبی را برای آنتنِ سیما رقم می‌زنند. در واقع سخت‌ترین کارِ لذت‌بخش دنیا، 90‌ شبی‌ ساختن است. یک موقعی شده ما مشغولِ ساخت قسمتی بودیم که همان شب همان قسمت روی آنتن می‌رفت. به نظرمن ساختِ یک 90 شبی درست، نیازمند یک تیم خلاق و حواس‌جمع است. چرا که ساخت یک مجموعه 15 قسمتی با 90 شبی متفاوت است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->