چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

چینی‌ها ادعا می‌کنند رکورد سرعت ابنترنت 6G را زده‌اند

  • کد خبر: ۹۵۰۵۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
چینی‌ها ادعا می‌کنند رکورد سرعت ابنترنت 6G را زده‌اند
یک آزمایشگاه چینی مدعی شده که در توسعه فناوری نسل بعدی ارتباطات موبایل یا ۶G رکورد زده است.

به گزارش شهرآرانیوز - یک آزمایشگاه چینی مدعی شده که در توسعه فناوری نسل بعدی ارتباطات موبایل یا ۶G رکورد زده است. این آزمایشگاه می‌گوید برای اولین‌بار توانسته در شرایط آزمایشگاهی در باند فرکانسی تراهرتز به سرعت ۲۰۶.۲۵ گیگابیت بر ثانیه برسد.

یک موسسه دولتی به نام Purple Mountain Laboratories به‌تازگی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که گروهی از محققان آن‌ها به رهبری «یو شیائوهو»، توانسته با فناوری نسل ششم ارتباطات یا ۶G رکورد سرعت جهان را بشکند. این موسسه ظاهرا موفق شده در محیط آزمایشگاهی در باند فرکانس ۳۰۰ گیگاهرتز تا ۳ تراهرتز به سرعت ۲۰۶.۲۵ گیگابیت بر ثانیه دست پیدا کند. این باند زیربنای نسل آینده شبکه‌های موبایلی تلقی می‌شود.

این تحقیقات تحت حمایت پروژه دولتی ویژه‌ای در زمینه ۶G قرار داشته و با همکاری شرکت مخابراتی چاینا موبایل و دانشگاه «فودان» انجام شده است. اگرچه دنیا هنوز بر سر استاندارد‌های فنی ۶G به توافق نرسیده و نقشه راه این فناوری را تعیین نکرده، اما چینی‌ها رکوردشکنی در این زمینه را آغاز کرده‌اند.

فناوری ۶G جانشین شبکه ۵G خواهد شد که هنوز به‌طور کامل پیاده‌سازی نشده است. ۵G اجازه می‌دهد سرعت انتقال اطلاعات نسبت به استاندارد‌های فعلی حدود ۲۰ برابر بیشتر شود. این فناوری برای انتقال سریع داده، تاخیر پایین، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کاهش هزینه‌ها، افزایش ظرفیت سیستم و ارتقای شبکه بزرگ‌تری از دستگاه‌ها طراحی شده است.

اریکسون به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سازندگان تجهیزات مخابراتی انتظار دارد که ۶G در سال ۲۰۲۷ از راه برسد، اما رئیس هیئت مدیره هواوی گفته بود که هنوز نمی‌دانیم ۶G چیست و پیش‌بینی می‌کنیم که این فناوری را از سال ۲۰۳۰ به بعد ببینیم. هواوی یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان تجهیزات مخابراتی دنیاست که نقش تاثیرگذاری در توسعه شبکه ۵G دارد و تحریم‌های آمریکا باعث شده پیاده‌سازی این فناوری با مشکلاتی روبرو شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->