آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی همزمان با تاسوعا و عاشورا حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال اعلام شد | محدودیت‌ها تا ۱۶ تیر برقرار خواهد بود رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۳ پروژه تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ در دستور کار داریم فرماندار مشهد: شورای شهر و شهرداری در همه زمینه‌ها فعالیت بسیار خوبی دارند شهردار مشهد مقدس: شهر به یک کارگاه اجرایی و عمرانی تبدیل شده است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سال ۱۴۰۵ بزرگ‌ترین توقفگاه باری در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

راه‌اندازی شبکه جوانان کلان‌شهر‌ها در مشهد

  • کد خبر: ۹۵۱۶۹
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
راه‌اندازی شبکه جوانان کلان‌شهر‌ها در مشهد
شبکه جوانان متروپلیس سعی می‌کند تا با ترغیب جوانان به مشارکت در عرصه‌های گوناگون مدیریت‌شهری در کلان‌شهرها، در گسترش متقابل یادگیری بین نسل‌ها و بهبود سلامت فعالیت داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سال ۱۳۹۳ با تصویب هیئت‌مدیره شبکه بین‌المللی متروپلیس، مشهد مرکز اصلی شبکه جوانان کلان‌شهر‌های دنیا شد. در آن سال نشست هیئت‌مدیره انجمن کلان‌شهر‌های دنیا با شرکت ۲۲ شهردار عضو ازجمله شهردار مشهد در شهر ژوهانسبورگ آفریقای‌جنوبی برگزار شد.

محمدمهدی برادران که معاون برنامه‌ریزی و توسعه پیشین شهرداری مشهد بود، تجربه‌ها موفق این شهر در زمینه جوانان را در تصویب این موضوع مؤثر دانسته بود. او گفته بود تجربه‌هایی مانند سامانه ایده‌پردازان جوان و گروه مشاوران جوان شهرداری مشهد از الگو‌های موفق دنیاست.

در آن دوره شهردار برلین با استقبال از پیشنهاد شهر مشهد، به‌صورت رسمی حمایت این شهر را از پیشنهاد شهردار مشهد مبنی بر تشکیل شبکه جوانان متروپلیس اعلام و آمادگی برلین برای مشارکت و همکاری در این زمینه با مشهد را بیان کرد. شهردار بارسلون نیز در حمایت از پیشنهاد مشهد سخن گفت و در پایان اعضای هیئت‌مدیره متروپلیس به اتفاق آرا به تشکیل شبکه جوانان متروپلیس با مرکزیت شهرداری مشهد رأی دادند.

به گفته برادران، ایده تشکیل مرکز جوانان کلان‌شهر‌های دنیا در جشنواره نوآوری در گوانگجو چین (یک‌سال پیش از گرفتن دفتر مرکزی شبکه جوانان متروپلیس) مطرح شد که در این مدت مطالعات لازم انجام و طرح اولیه تهیه شد.

او یادآور شد: حضور فعال مشهد در عرصه دیپلماسی شهری در سال‌های گذشته موجب دفاع بهتر از ارزش‌های دینی و فرهنگی شده و زمینه ارائه دستاورد‌های علمی را فراهم ساخته و درنتیجه به آشنایی دیگر کلان‌شهر‌های دنیا با مشهد به‌عنوان مهم‌ترین کلان‌شهر مذهبی منجر شده است.

شبکه متروپلیس چه هدف و برنامه‌هایی دارد؟

شبکه جوانان متروپلیس با هدف گسترش مشارکت جوانان در مدیریت‌شهری ایجاد شده است. این شبکه را شهرداری مشهد راه‌اندازی و مدیریت می‌کند و هدف آن افزایش مشارکت جوانان در فرایند‌های ایده‌پردازی تا اجرا در حوزه مدیریت‌شهری کلان‌شهر‌ها و نیز توسعه شهر‌ها در آینده است.

شبکه جوانان متروپلیس سعی می‌کند تا با ترغیب جوانان به مشارکت در عرصه‌های گوناگون مدیریت‌شهری در کلان‌شهرها، در گسترش متقابل یادگیری بین نسل‌ها و بهبود سلامت فعالیت داشته باشند. این شبکه مأموریت دارد تا با آموزش مؤثر جوانان برای مشارکت در مسائل شهری، بهبود اعتماد مسئولان به جوانان و آماده‌شدن آن‌ها برای مدیریت‌شهری در آینده را رقم بزند.

با گسترش مباحث جهانی درباره مشارکت جوانان در مسائل شهری و با توجه به وب‌سایت «Idea City» که مشهد معرفی کرده، مهم‌ترین فعالیت‌های جوانان در کلان‌شهر به‌منظور فعال‌کردن جوانان در مسائل جهانی و نیاز‌های شهری بیان شده است. این امر جوانان را برای راهبری و مدیریت کلان‌شهر‌ها در آینده و با چشم‌انداز بین‌المللی تقویت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->