معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

نگرانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از بودجه ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۹۵۱۸۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹
نگرانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از بودجه ۱۴۰۱
علی اصغر بیات، رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به نگرانی بازنشستگان و بیمه شدگان از لایحه بودجه، گفت: کسری بودجه و عدم پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی علامت خطر جدی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر بیات در خصوص وضعیت معیشت بازنشستگان و همچنین توجه به آن در بودجه سال آتی گفت: در بودجه ۱۴۰۱ کل کشور آنگونه که باید به وضعیت شکننده و نگرانی‌های بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی توجه نشده است.

وی با اشاره به عقب ماندگی تکالیف مقرر و قوانینی که چندین سال است به بهانه‌های مختلف بر زمین مانده گفت: بودجه کل کشور که نمایانگر نقشه راه یک ساله است، باید امید بخش، حامی و ارتقا دهنده وضعیت زندگی آن دسته از افرادی باشد که سال‌های زیادی برای اعتلا و پیشرفت این آب و خاک زحمت کشیدند و نباید در زمان بازنشستگی دغدغه معیشت و گذران زندگی داشته باشند.

بیات همچنین گفت: درست است که کشور در شرایط سخت تحریمی به سر می‌برد و با محدودیت‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کند، اما چرا باید اقشار ضعیف و حداقل بگیران بیشترین فشار و ریاضت اقتصادی را تحمل کنند و بی پناه بمانند؟

وی گفت: جمعیت چندین میلیونی مستمری بگیران تأمین اجتماعی نگران مشکلات فزاینده‌ای است که امنیت خاطر آنها را هدف قرار داده است. واقعاً تأمین امنیت معیشت و درمان ۴۴ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی موضوع ساده‌ای است که برخی از مسئولان به راحتی از کنار آن رد می‌شوند؟

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر سراسر کشور خاطر نشان کرد: سرنوشت میلیون‌ها بیمه شده و تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی از جمله بازنشستگان و مستمری بگیران به بودجه کل کشور گره خورده است.

بیات افزود: نمایندگانی که در ایام انتخابات از همه تلاش خود برای کسب رأی و ورود به مجلس شورای اسلامی استفاده کردند و گوش شنوا و دیدگان بینای بازنشستگان بوده‌اند، در این مقطع حساس هم باید پای کار باشند.

وی افزود: کسری بودجه سازمان تأمین اجتماعی که بخش قابل توجه آن ماحصل تحمیل قوانین و سنگین کردن تعهدات خارج از وظایف این سازمان، بدون پیش بینی اعتبارات لازم و عدم پرداخت بدهی‌های انباشته شده دولت از سال‌های گذشته است را باید علامت خطری جدی ببینیم.

بیات ادامه داد: بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با دقت و حساسیت زیادی سطح دغدغه‌مندی نمایندگان مجلس را نسبت به نگرانی‌ها و گرفتاری‌های خود رصد می‌کنند.

وی گفت: ما خواستار پیش بینی و پرداخت بدهی جاری و انباشته دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۱ هستیم تا انتظارات و مطالبات قانونی خود از جمله تداوم متناسب سازی را پیگیری و عملیاتی کنیم.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: رایزنی‌ها و گفتگوهای فشرده خود را با مجلس و دولت تا اصلاح رویه‌های موجود و موضوع تادیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۱ ادامه خواهیم داد.

منبع: مهر


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->