اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آغاز سفرزمینی به عتبات از نیمه دوم بهمن ۱۴۰۰ + جزئیات

  • کد خبر: ۹۵۱۹۲
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
آغاز سفرزمینی به عتبات از نیمه دوم بهمن ۱۴۰۰ + جزئیات
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به احتمال ازسرگیری سفر زمینی به عتبات از نیمه بهمن‌ماه گفت: در شیوه جدید قرار است زائران پس از تایید و موافقت سفارت عراق به صورت گروهی و لیستی از مرز‌های زمینی خارج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به تلاش به منظور برقراری سفر زمینی به عتبات اظهار داشت: هم‌اکنون با توجه به لغو ویزای عراق برای سفرهای هوایی، فقط سفر هوایی به عتبات در حال انجام است. اما با مذاکرات صورت گرفته و تلاش سفیر کشورمان در عراق، طرف عراقی قول‌های مساعدی برای بازشدن مسیر زمینی به عتبات داده‌ است.

وی از احتمال برقراری سفر زمینی به عتبات از ابتدای ماه رجب خبر داد و گفت: رجب و شعبان ماه‌های زیارت اهل بیت علیهم السلام است. بر همین اساس، در نظر داریم که سفر زمینی به عتبات را با شیوه جدیدی به صورت محدود از اوایل ماه رجب همزمان با نیمه دوم بهمن‌ماه از سر بگیریم.

رشیدیان با بیان اینکه هنوز طرف عراقی ویزای زیارتی برای زائران صادر نمی‌کند، خاطرنشان کرد: در شیوه جدید قرار است زائران به صورت مانیفستی و لیستی پس از موافقت سفارت عراق و تأیید اسامی از سوی طرف عراقی، از مرزهای زمینی خارج شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین درباره هزینه سفر به عتبات به صورت زمینی تصریح کرد: هزینه این سفر حدود چهار میلیون تومان کمتر از سفر دو طرف هوایی به عتبات خواهد بود؛ به طوری که پیش‌بینی می‌کنیم این سفر با مبلغ کمتر از پنج میلیون تومان آغاز شود.

سفر زمینی به عتبات از سال ۹۸ با ناآرامی‌های عراق با فرازونشیب‌هایی همراه بود تا اینکه در اسفند ۹۸ به دلیل شیوع کرونا همه سفرهای زیارتی به عراق بسته شد. از اوایل آذرماه سال جاری نیز پس از حدود دو سال تعطیلی سفر عتبات، سفر به کربلا به صورت هوایی از سرگرفته شد. اما سفر زمینی به عتبات هنوز امکان‌پذیر نیست و زائران بسیاری در انتظار بازگشایی مرزها و سفر به کربلا هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->