شهرآرانیوز - یک ویدئوی عجیب در خصوص هواپیمای اوکراینی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که با واکنش انتقادی کاربران شبکههای اجتماعی همراه بود. در این ویدئو از چند جوان و نوجوان درباره شلیک پدافند پرسیده می شود که اگر شما اپراتور پدافند بودید و بین هواپیما و موشک شک می کردید، دست به چه کاری می زدید؟! این که چه سازمان و یا ارگانی این کلیپ را ساخته هنوز مشخص نیست.
حادثه از این قرار است که آیا باید اجازه داد که یک موشک به تهران اصابت کند یا این که به یک هواپیمای مسافربری شلیک شود؟ در انتها این ویدئو با استناد به سخنان جوانان شرکت کننده نتیجه می گیرد که سرنگون کردن یک هواپیمای مسافربری در شرایطی که ممکن است یک موشک باعث کشته شدن هزاران نفر شود تصمیم عاقلانه تری به نظر می رسد.
انتشار این کلیپ در شبکه های اجتماعی با واکنش های منفی زیادی همراه شد. بسیاری نوشتند که این ویدئو در این شرایط می تواند به عصبانیت مردم منجر شود. از طرف دیگر برخی با کنار هم گذاشتن شواهد از جمله انتشار مصاحبه یکی از خانواده های کشته شدگان نتیجه گیری کردند که احتمالا یک سازمانی تلاش می کند تا کم کم ماجرای عمدی بودن شلیک به هواپیما را علنی کند.
با این حال برخی از فعالان سیاسی هم دیروز با محکوم کردن این ویدئو کلیپ خواستار برخورد با عوامل سازنده آن شدند.از جمله عبدالرصا داوری از فعالان رسانه ای اصولگرا در این باره نوشت:« سازندگان این کلیپ، موذیانه القا میکنند که اپراتور پدافند میدانسته که احتمالا هواپیما با ۲۰۰ سرنشین را میزند که مرتب این عدد را با عدد ۵۰۰۰ تلفات مقایسه میکنند؛ نهادهای امنیتی باید ردپای نفوذ را در تولید این کلیپ جستجو کنند.»
مدیر رسانههای نوین و مسئول روابط عمومی شبکه خبر ضمن تکذیب ویدئوی منتسب به شبکه خبر با نام " توبودی میزدی" گفت: روز گذشته ویدئوی ساختگی با موضوع حادثه سقوط هواپیمایی اوکراینی در برخی از کانالهای خبری منتشر شده است که انتساب آن را به شبکه خبر تکذیب میکنیم.
آقای موسی پور افزود: چند کانال جعلی با سوء استفاده از نام و آرم شبکه خبر، در فضای مجازی فعالیت میکنند که هیچ ارتباطی با شبکه خبر ندارند و بزودی شکایت قضایی دراین باره تنظیم خواهد شد.
او همچنین گفت: گفتگوی ساختگی تو بودی میزدی؟ که در آن با چند نوجوان درباره شلیک پدافند هوایی به هواپیمای اوکراینی پرسش می شود را یک اکانت اینستاگرامی به نام «گفت پلاس» تهیه کرده و هیچ ارتباطی به شبکه خبر ندارد.
المیرا شریفیمقدم مجری شبکه خبر انتشار این ویدئو توسط شبکه خبر را تکذیب کرد و در توئیترش نوشت: «این ویدئو مربوط به شبکه خبر نیست و یک اکانت اینستاگرامی به نام «گفت پلاس» آن را تهیه کرده.» کاربری نوشت: «کاش با ساختن این ویدئوها داغ مادرای داغ دیده این حادثه رو بیشتر نکنیم و حداقل نمک نپاشیم.» کاربر دیگری نوشت: «این نگاه های صفر و صدی همیشه اشتباه بوده و در آن ماجرا عوامل زیادی دخیل بود .لذا نمی شه همه چیز را در بله خیر خلاصه کرد.»
منبع: برترینها/شبکهخبر