جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گره‌خوردگی امنیت ملی با قدرت اقتصادی

  • کد خبر: ۹۵۴۶
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۷
گره‌خوردگی امنیت ملی با قدرت اقتصادی
استاندار خراسان رضوی گفت: امنیت ملی هر کشور با قدرت اقتصادی آن گره خورده است و اگر خواهان استان برخوردار از امنیت پایدار هستیم باید اشتغال جوانان را فراهم کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم‌‌حسینی امروز چهارشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی افزود: جوانان ما باید توانمند بوده و در تولید ناخالص ملی نقش داشته باشند، هر جا امنیت داشته‌ایم اقتصاد نیز قدرت گرفته است و ما در این استان این سیاست را دنبال می‌کنیم.

وی اظهار داشت: اگر مسئولی عملکرد خوبی نداشت نباید مردم و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی هزینه آن را بدهند، لذا بنده در هر سطحی که باشم اگر عملکرد نامطلوبی داشتم باید استعفا دهم، اگر جمعی به این نتیجه رسیدند که لیاقت اداره استان را ندارم یا اقدامات من موجب نارضایتی جمعی شده است باید کناره گیری کرده و از مردم عذرخواهی کنم.

وی با انتقاد از عدم عذرخواهی مسئولان خاطی از مردم گفت: چرا از مردم عذرخواهی نمی کنیم، چرا یاد نگرفتیم اگر کاستی داشتیم از مردم عذرخواهی کنیم، چرا بقیه باید هزینه خطاکاری من را بدهند؟

رزم حسینی با بیان اینکه اداره استان‌ها باید به گونه ای باشد که رضایت نسبی مردم بویژه جوانان فراهم شود افزود: باید آرامش، وحدت، همدلی و وحدت رویه در عمل داشته باشیم تا در برابر اهداف شوم دشمنان منافع ملی خود را حفظ کنیم.

وی با تاکید بر جذب سرمایه گذاری‌های خارجی اظهار داشت: باید توجه داشت در جنگ اقتصادی هستیم و دشمنان این کشور با اقدامات تحریمی دست به دست هم داده اند تا ما قدرت اقتصادی پیدا نکنیم لذا باید با اتکا به ظرفیت‌های داخلی تلاش کنیم.

وجود دیوان سالاری نحس

استاندار خراسان رضوی گفت: بانوان با سهم ۵۰ درصدی در جامعه نقش مهمی در انقلاب اسلامی، سازندگی و کارآفرینی کشور ایفا کرده‌اند و بانوان کارآفرین استان هم اکنون حاضرند داوطلبانه در توانمند سازی زنان روستایی مشارکت کنند.

وی افزود: با توجه به وجود مشکلات "دیوان سالاری نحس" در راه فعالان و معین‌های اقتصادی، دستگاه‌های مربوطه باید در زمینه رفع دیوان سالاری دست و پا گیر و زائد که برای عقب نگه داشتن کشور ایجاد شده است همکاری نمایند.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز در این نشست با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این استان گفت: ۴۰۰ کسب و کار از طریق معین‌های شهرستان‌ها وارد سامانه رصد عملکرد الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شده است.

علی‌اکبر لبافی افزود: باید با تحرک و پیگیری بیشتری فعالیت معین‌ها را دنبال کنیم تا در صورت عدم رضایت از عملکرد معین مربوطه در منطقه مورد تعهد، معین دیگری جایگزین شود.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->