آغاز فاز چهارم مجتمع تربیتی حضرت مهدی (عج) مشهد | توسعه مدارس دخترانه و حوزه‌های علمیه شمقدری: بوروکراسی پیچیده نباید مانعی برای خدمات‌رسانی به مردم باشد پیش‌بینی وضعیت جوی برای بیش از ۴۴۰ شهر در ایام نوروز ۱۴۰۴ تقویم سال ۱۴۰۴ + فهرست کامل تعطیلی‌ها و مناسبت‌ها مواد غذایی که برای کاهش نفخ مفید هستند نحوه صحیح امحای دارو‌های تاریخ‌گذشته چگونه است؟ شمار جان‌باختگان پیشواز چهارشنبه‌سوری به ۵ نفر رسید | ۲۸۶ نفر مصدوم شدند (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی جامع ستاد خدمات سفر برای نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی معضل مطالبات داروخانه‌ها از بیمه ها و درنظرنگرفتن بیمه برای ارائه دارو | بیمه دارو نیازمند نوش‌دارو مراکز غیردولتی دیالیز، همچنان در تنگنای مالی پذیرفته‌شدگان جدید آزمون سردفتری اسناد رسمی سوگند یاد کردند | ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی در حوزه املاک و اراضی است نیکوکارانی که  برای ساختن بهاری متفاوت تلاش می کنند | مهربانی به همین آسانی! سفر نوروزی با  گرای کلاهبرداران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | افزایش دمای مشهد تا ۲۳ درجه وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی آیا «نمک دریا» کمبود یُد را از بین می‌برد؟ ۲۰ شهر آلوده جهان در سال ۲۰۲۴ کدام است؟ مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد پیش‌بینی جوی پایدار در اکثر نقاط کشور از جمعه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تا اواسط هفته آینده چه غذا‌هایی برای صبحانه کودک مفید است؟ ۲ دشمن خطرناک کلیه‌ها را بشناسید ۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه تمدید بیمه ۹۵ هزار تبعه خارجی تا اسفند ۱۴۰۴ کمبود دارو‌های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جدیدترین رتبه بندی جهانی واکسیناسیون اعلام شد | ایران یک پله بالاتر از آمریکا

  • کد خبر: ۹۵۴۶۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۰
جدیدترین رتبه بندی جهانی واکسیناسیون اعلام شد | ایران یک پله بالاتر از آمریکا
تازه ترین داده های دانشگاه جانز هاپکینز درباره رتبه جهانی کشورها از نظر میزان واکسیناسیون حاکی است آمریکا به رده پنجاه و نهم جهان تنزل کرده و این کشور در این شاخص، یک پله پایین تر از ایران قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمریکا نوامبر ۲۰۲۱ (آبان) رتبه پنجاه و پنجم را در این زمینه دارا بود و رتبه این کشور در ماه سپتامبر (شهریور) چهل ام و در ماه ژوئیه (تیر) هجدهم بود، اما با هجوم اطلاعات پزشکی نادرستی از سوی برخی رسانه ها همچون فاکس نیوز و انتقال آن به مردم روبه رو شده است.

براساس این گزارش، امارات متحده عربی با واکسیناسیون نزدیک به ۹۴ درصد از مردم خود در جایگاه نخست و ایران نیز با نزدیک به ۶۴ درصد، بالاتر از کشورهایی چون آمریکا و ترکیه قرار دارد.

در اوایل عملیات واکسیناسیون جهانی در سال ۲۰۲۱، کشورهای کوچکتر و کشورهای ثروتمندتر در جایگاه های بالای این رتبه بندی جهانی بودند. اما میزان جمعیت، دیگر اهمیت چندانی ندارد و بسیاری از کشورهای کم درآمد در مقایسه با آمریکا که فقط ۶۳ درصد از جمعیت اش را واکسینه کرده است، در این زمینه بسیار بهتر عمل می کنند.

به عنوان نمونه، چین که بیشترین جمعیت جهان را داراست، ۸۷ درصد از جمعیت ۱.۴ میلیاردی اش را واکسینه کرده و به جایگاه پنجم جدول واکسیناسیون جهانی ارتقا یافته است.

کوبا که یکی از کشورهای فقیر در جهان است، با واکسینه کردن ۸۵ درصد از جمعیت خود، رتبه هفتم جدول را داراست.

فیجی نیز که یک کشور کم درآمداست، از نرخ واکسیناسیون ۶۸ درصدی برخوردار است که بالاتر از کشورهای ثروتمندی چون سوئیس و آمریکا و سرزمین های اشغالی قرار دارد.

تلاش های ژاپن در ماه های اخیر برای واکسیناسیون مردم در این کشور قابل توجه است. تقریبا ۷۸ درصد از ژاپنی در حال حاضر در برابر کووید – ۱۹ واکسینه شده اند در حالی که این رقم در ماه سپتامبر (شهریور)، فقط ۴۹ درصد بود.

آلمان نیز در این زمینه تمهیدات ویژه ای اتخاذ کرده است. این کشور از جمعیت بزرگ ضد واکسن برخوردار است، اما این مساله را در ماه های گذشته نسبتا خوب مدیریت کرده است.

آمار واکسیناسیون کرونای آلمان در ژوئیه ۲۰۲۱ (تیر) تقریبا ۴۸ درصد و حدودا برابر با رقم واکسیناسیون ۴۹ درصدی آمریکا در آن زمان بود. اما آلمان موفق شده است بیش از ۷۱ درصد از مردم خود را واکسینه کند، در حالی که این رقم اکنون در آمریکا ۶۳ درصد است.

در حالی اکثر نقاط جهان در حال حاضر با سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون دست به گریبان است، آمریکا به طور خاص تری تحت تاثیر این گونه قرار گرفته که دلیل آن تا حد زیادی درصد بالای افراد واکسینه نشده است.

آمریکا به طور متوسط ۷۷۱ هزار و ۵۱۶ مورد ابتلا جدید در روز دارد و در حال حاضر ۱۴۰ هزار و ۲۶۸ نفر در بیمارستان های این کشور به دلیل ابتلا به کووید – ۱۹ بستری هستند. همچنین ۲ هزار و ۲۳۵ مورد مرگ و میر جدید ناشی از کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->