حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

جدیدترین رتبه بندی جهانی واکسیناسیون اعلام شد | ایران یک پله بالاتر از آمریکا

  • کد خبر: ۹۵۴۶۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۰
جدیدترین رتبه بندی جهانی واکسیناسیون اعلام شد | ایران یک پله بالاتر از آمریکا
تازه ترین داده های دانشگاه جانز هاپکینز درباره رتبه جهانی کشورها از نظر میزان واکسیناسیون حاکی است آمریکا به رده پنجاه و نهم جهان تنزل کرده و این کشور در این شاخص، یک پله پایین تر از ایران قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمریکا نوامبر ۲۰۲۱ (آبان) رتبه پنجاه و پنجم را در این زمینه دارا بود و رتبه این کشور در ماه سپتامبر (شهریور) چهل ام و در ماه ژوئیه (تیر) هجدهم بود، اما با هجوم اطلاعات پزشکی نادرستی از سوی برخی رسانه ها همچون فاکس نیوز و انتقال آن به مردم روبه رو شده است.

براساس این گزارش، امارات متحده عربی با واکسیناسیون نزدیک به ۹۴ درصد از مردم خود در جایگاه نخست و ایران نیز با نزدیک به ۶۴ درصد، بالاتر از کشورهایی چون آمریکا و ترکیه قرار دارد.

در اوایل عملیات واکسیناسیون جهانی در سال ۲۰۲۱، کشورهای کوچکتر و کشورهای ثروتمندتر در جایگاه های بالای این رتبه بندی جهانی بودند. اما میزان جمعیت، دیگر اهمیت چندانی ندارد و بسیاری از کشورهای کم درآمد در مقایسه با آمریکا که فقط ۶۳ درصد از جمعیت اش را واکسینه کرده است، در این زمینه بسیار بهتر عمل می کنند.

به عنوان نمونه، چین که بیشترین جمعیت جهان را داراست، ۸۷ درصد از جمعیت ۱.۴ میلیاردی اش را واکسینه کرده و به جایگاه پنجم جدول واکسیناسیون جهانی ارتقا یافته است.

کوبا که یکی از کشورهای فقیر در جهان است، با واکسینه کردن ۸۵ درصد از جمعیت خود، رتبه هفتم جدول را داراست.

فیجی نیز که یک کشور کم درآمداست، از نرخ واکسیناسیون ۶۸ درصدی برخوردار است که بالاتر از کشورهای ثروتمندی چون سوئیس و آمریکا و سرزمین های اشغالی قرار دارد.

تلاش های ژاپن در ماه های اخیر برای واکسیناسیون مردم در این کشور قابل توجه است. تقریبا ۷۸ درصد از ژاپنی در حال حاضر در برابر کووید – ۱۹ واکسینه شده اند در حالی که این رقم در ماه سپتامبر (شهریور)، فقط ۴۹ درصد بود.

آلمان نیز در این زمینه تمهیدات ویژه ای اتخاذ کرده است. این کشور از جمعیت بزرگ ضد واکسن برخوردار است، اما این مساله را در ماه های گذشته نسبتا خوب مدیریت کرده است.

آمار واکسیناسیون کرونای آلمان در ژوئیه ۲۰۲۱ (تیر) تقریبا ۴۸ درصد و حدودا برابر با رقم واکسیناسیون ۴۹ درصدی آمریکا در آن زمان بود. اما آلمان موفق شده است بیش از ۷۱ درصد از مردم خود را واکسینه کند، در حالی که این رقم اکنون در آمریکا ۶۳ درصد است.

در حالی اکثر نقاط جهان در حال حاضر با سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون دست به گریبان است، آمریکا به طور خاص تری تحت تاثیر این گونه قرار گرفته که دلیل آن تا حد زیادی درصد بالای افراد واکسینه نشده است.

آمریکا به طور متوسط ۷۷۱ هزار و ۵۱۶ مورد ابتلا جدید در روز دارد و در حال حاضر ۱۴۰ هزار و ۲۶۸ نفر در بیمارستان های این کشور به دلیل ابتلا به کووید – ۱۹ بستری هستند. همچنین ۲ هزار و ۲۳۵ مورد مرگ و میر جدید ناشی از کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->