زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

سرقت‌های زنانه در اتوبوس‌های شهری

  • کد خبر: ۹۵۵۰۳
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹
سرقت‌های زنانه در اتوبوس‌های شهری
گردانندگان باند سرقت‌های سریالی گوشی‌های تلفن همراه از سوی مأموران کلانتری بانوان مشهد به دام افتادند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ تا به خودشان بیایند نه خبری از گوشی تلفن همراهشان بود و نه می‌دانستند که چه وقت دزد آن را زده است. اگرچه شاکی بلافاصله موضوع سرقت گوشی تلفن همراهش را در اتوبوس شهری به پلیس اعلام می‌کرد هرچند معلوم نبود سارق در کدام ایستگاه نقشه اش را عملی کرده و سپس از اتوبوس پیاده شده است. گزارش پشت گزارش و سرقت پشت سرقت. از سویی با توجه به اینکه شکات با تأخیر متوجه سرقت گوشی شان می‌شدند، همین امر موجب فرار متهم از چنگ قانون شده بود. عمده سرقت‌های گزارش شده به پلیس هم در خطوطی اتفاق افتاده بودند که تعداد مسافران برای جابه جایی زیاد بود و سارق که هنوز هویتش مشخص نبود، با سوء استفاده از این فرصت، زمان کافی برای فرار داشت.

زنان پلیس در مسیر دستگیری سارق زن

از آنجا که همه سرقت‌ها در قسمت بانوان خطوط اتوبوس رانی مشهد اتفاق افتاده بود، فرضیه زنانه بودن این جرائم سریالی مطرح شد و نیرو‌های دایره تجسس کلانتری بانوان مشهد سرخط ادامه پیگیری‌های این پرونده شدند.

هنوز زمانی از آغاز تحقیقات این پرونده از سوی زنان پلیس نگذشته بود که یک گزارش سرقت دیگر به مرکز انتظامی ۱۱۰ اعلام شد. ضابطان قضایی در کلانتری بانوان مشهد به محض حضور در محل تصاویر ضبط شده از سوی دوربین مداربسته کارگذاشته در ایستگاه اتوبوس را استخراج کردند و مورد بررسی قرار دادند.

بررسی تصاویر دوربین موجب شد تا سرنخی از متهم این پرونده که زنی جوان بود کشف شود. سرنخی که نشان می‌داد متهم پس از سرقت گوشی تلفن همراه شاکی درست در نزدیکی ایستگاه، بلافاصله از اتوبوس خارج شده و سوار بر یک دستگاه خودرو سواری تیبا شده است.
همین اطلاعات موجب شد تا زنان پلیس یک قدم به دستگیری متهم نزدیک‌تر شوند.

ردزنی تیبا در بولوار کشاورز

تحقیقات این پرونده ادامه داشت تا اینکه زنان پلیس با همکاری عوامل انتظامی مشهد با استفاده از شماره پلاک خودرو متهم و همدستش موفق شدند روز دوشنبه نوزدهم دی رد این سواری را در یکی از خیابان‌های اصلی بزنند.

ضابطان قضایی بلافاصله وارد عمل شدند و تیبا یشناسایی شده را تحت نظر قرار دادند. تعقیب نامحسوس خودرو متهمان در خیابان‌های مختلف مشهد تا شب ادامه داشت تا اینکه سرانجام خودرو در مقابل خانه مسکونی واقع در بولوار کشاورز متوقف شد و سارق اصلی از آن خارج شد و به داخل ساختمان رفت.

زنان پلیس و عوامل انتظامی به طور هم زمان وارد عمل شدند و گروهی خودرو تیبا را متوقف کردند و گروهی دیگر به سراغ سارق زن رفتند. مأموران انتظامی پس از متوقف ساختن خودرو تیبا در بازرسی بدنی از این فرد یک دستگاه گوشی تلفن همراه و در بازرسی از خودرواش یک قبضه قمه را کشف کردند. زنان پلیس نیز متهم اصلی را که در حال بالا رفتن از پله‌های ساختمان بود، قبل از اینکه بتواند از چنگ مأموران بگریزد، دستگیر و از او یک دستگاه گوشی تلفن همراه را کشف کردند.

کشف گوشی‌های سرقتی از خانه متهم

پس از دستگیری دو متهم این پرونده مأموران مخفیگاه آن‌ها را مورد بازرسی قرار دادند که در مجموع ۶ دستگاه گوشی تلفن همراه و سه دستگاه تبلت سرقتی کشف و ضبط شد. متهم نیز ابتدا حاضر به همکاری با مجریان قانون نبود، اما به محض اینکه به کلانتری بانوان منتقل شد پس از رویارویی با مستندات پرونده به ناچار لب به بیان حقیقت گشود و به جرمش اعتراف کرد.

زن جوان در اظهاراتش به سرقت ۲۶ گوشی تلفن همراه با همدستی مرد تیباسوار اعتراف کرد. این فرد نیز در ادامه تحقیقات پرونده معترف شد زنی دیگر که از بستگان او بوده همدستش در این سرقت‌ها بوده است که در ادامه بررسی‌ها مشخص شد این فرد از چندی قبل شناسایی شده و اکنون در زندان است.

شناسایی ۲۰ شاکی

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: از ابتدای شکل گیری این پرونده سرقت‌های سریالی در کلانتری بانوان تاکنون ۲۰ شاکی و مال باخته به پلیس مراجعه و ضمن شناسایی متهم علیه او شکایت کرده اند.
سرهنگ حسین دهقانپور افزود: متهم در بخش دیگری از اعترافاتش به مأموران دایره تجسس کلانتری بانوان گفته است که پس از سرقت گوشی‌های تلفن همراه، آن‌ها را به فردی مال خر اموال مسروقه به مبلغ یک میلیون تومان می‌فروخته است.

این مقام ارشد انتظامی مشهد افزود: مأموران پس از کسب این سرنخ مرحله دیگری از عملیات خود را اجرا کردند و ساعتی بعد از جلب متهمان در بولوار کشاورز مال خر اموال مسروقه را در یکی از مناطق دیگر مشهد، شناسایی کردند و به دام انداختند. در بازرسی از مخفیگاه این فرد چهار میلیون تومان وجه نقد به همراه ۴ دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی کشف و ضبط شد. سه متهم دستگیر شده در این پرونده به همراه دیگر سارق که زندان است برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شده و تحقیقات از این افراد برای کشف دیگر جرائم احتمالی آن‌ها ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->