بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

فست فود، سیستم ایمنی بدن را گیج می کند!

  • کد خبر: ۹۵۹۰۳
  • ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۱
فست فود، سیستم ایمنی بدن را گیج می کند!
نتایج یک بررسی جدید بیانگر بروز یک بیماری جدی در اثر مصرف فست‌فود و غذا‌های فرآوری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک بررسی جدید، نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی فست فود سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند و منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود.

 بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند؛ بیماری‌های خودایمنی می‌توانند اندام‌ها و بافت‌هایی از جمله گلبول‌های سرخ خون، عروق خونی، غده تیروئید، لوزالمعده، عضلات، مفاصل و پوست را درگیر کنند.

محققان موسسه فرانسیس کریک، یک مرکز تحقیقاتی در حوزه زیست‌شناسی در لندن در حال بررسی رژیم غذایی و بیماری هستند؛ آن‌ها به دنبال ارتباط بین مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی هستند.

بر اساس مطالعه این تیم تحقیقاتی، بیماری‌های خود ایمنی از ۴۰ سال پیش در غرب روند صعودی داشته و اکنون در مناطقی در خاورمیانه و شرق آسیا در حال افزایش هستند.

به گفته دانشمندان، خوردن غذا‌های بسیار فرآوری شده از جمله برگر و ناگت مرغ، منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. سیستم ایمنی این افراد نمی‌تواند تفاوت بین یک سلول سالم و یک ارگانیسم ویروس مانند را که به بدن حمله می‌کند، تشخیص دهد.

محققان موسسه فرانسیس کریک در لندن در حال بررسی دقیق‌تر علت هستند؛ اما انتظار می‌رود که دلیل آن رژیم‌های غذایی فست فود فاقد موادی مانند فیبر باشد که بر میکروبیوم فرد تاثیر می‌گذارد. مجموعه میکروارگانیسم‌هایی که در روده خود داریم و نقش کلیدی در کنترل عملکرد‌های مختلف بدن دارند.

بیماری‌های خودایمنی از جمله بیماری التهابی روده، دیابت نوع یک، آرتریت روماتوئید و ام اس در اثر حمله بدن به بافت و اندام‌های خود ایجاد می‌شوند.

به گفته جیمز لی و کارولا وینوسا در موسسه فرانسیس کریک، حدود ۴۰ سال پیش، کشور‌های غربی از جمله بریتانیا، شاهد افزایش موارد خودایمنی بوده اند و این روند اکنون در کشور‌هایی که قبلا هرگز به این بیماری مبتلا نشده بودند، در حال ظهور است.

در انگلیس چهار میلیون نفر مبتلا به یک بیماری خودایمنی وجود دارند و موارد بین‌المللی بین ۳ تا ۹ درصد در سال افزایش می‌یابد. مطالعات قبلی نیز ارتباطی بین عوامل محیطی و افزایش چنین شرایطی از جمله ورود ذرات میکروپلاستیک بیشتر به بدن پیدا کرده است.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->