ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس
سرخط خبرها

زندگی و تجارت در متاورس

  • کد خبر: ۹۶۲۲۰
  • ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹
زندگی و تجارت در متاورس
خانه فناوری‌های فرهنگی شهید هاشمی‌نژاد سمیناری را با موضوع زندگی و تجارت در دنیای متاورس برگزار کرد که در آن به بخش‌های مختلف این فناوری و معرفی ظرفیت‌های تجاری آن پرداخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز - متاورس یکی از پدیده‌هایی است که در ماه‌های گذشته اسم آن را بیشتر از قبل می‌شنویم. فناوری‌ای که می‌گویند قرار است آینده ارتباطات را شکل بدهد، اما هنوز خیلی از ما با متاورس و قابلیت‌های آن آشنایی نداریم. البته شکل‌گیری این فناوری به چندسال پیش برمی‌گردد، اما از چندماه پیش که مارک زاکربرگ، مالک شبکه اجتماعی فیسبوک به متاورس علاقه نشان داد و حتی نام این شبکه اجتماعی را هم به متا تغییر داد، توجه بخش زیادی از دنیا به سمت متاورس جلب شده است. در همین زمینه خانه فناوری‌های فرهنگی شهید هاشمی‌نژاد سمیناری را با موضوع زندگی و تجارت در دنیای متاورس برگزار کرد که در آن به بخش‌های مختلف این فناوری و معرفی ظرفیت‌های تجاری آن پرداخته شد.

متاورس به زبان ساده

بنابر گفته متا و مایکروسافت، متاورس قرار است به آینده اینترنت (نسخه بعدی یا سطح بعدی آن) تبدیل شود. در این فضای خارق‌العاده، آواتار دیجیتال سه‌بعدی شما با قرار دادن هدست واقعیت مجازی زنده می‌شود و می‌تواند با همه چیز و هرکسی که به دنیای مجازی دسترسی دارد تعامل داشته باشد. در واقع این فناوری پیوند جهان فیزیکی با زندگی دیجیتال، دنیای آواتار‌ها و نسل بعدی اینترنت است.

این فناوری فرضیه‌ای از نسل بعدی اینترنت یا اینترنت جدید است که از محیط‌های مجازی سه‌بعدی آنلاین غیرمتمرکز و پایدار تشکیل می‌شود. این دنیای مجازی با استفاده از هدست‌های واقعیت مجازی (VR)، عینک‌های واقعیت افزوده (AR)، گوشی‌های هوشمند، رایانه‌های شخصی و کنسول‌های بازی قابل دسترسی خواهد بود.

متاورس از دو واژه متا (Meta) به معنی فراتر و یونیورس (Universe) به معنی جهان تشکیل شده است. در کل، می‌توان گفت که متاورس (Metaverse) به معنی «فراجهان» است. نیل استیونسن نخستین مرتبه در کتاب خود به نام سقوط برف (Snow Crash) در سال ۱۹۹۲ از واژه متاورس استفاده و آن را یک دنیای مجازی سه‌بعدی متشکل از آواتار مردمان واقعی توصیف کرد.

نسل بعد اینترنت در راه است

فضای مجازی کنونی دوبعدی است. چیزی که در متاورس به‌عنوان نسل بعدی اینترنت به سه‌بعدی تغییر پیدا می‌کند. اما سه‌بعدی شدن تجربه ما در دنیای آنلاین تنها تغییری که این فناوری به وجود می‌آورد نیست. در دنیای واقعی ما از حواس پنچ‌گانه خود برای زندگی استفاده می‌کنیم. در فضای مجازی تنها دو حس بینایی و شنوایی درگیر هستند. متاورس، اما در حال حرکت به سمتی است که به‌جرئت می‌توان گفت در آینده‌‎ای نه چندان دور، حس لامسه را نیز می‌تواند به فضای مجازی اضافه کند. با توسعه علم، حواس بویایی و چشایی نیز می‌توانند به این فضا اضافه شوند. در متاورس شما با استفاده از آواتار خودتان وارد یک دنیای مجازی می‌شوید که در آن قادر به انجام بسیاری از کار‌ها هستید.

امروز این فناوری در ابتدای راه خود قرار دارد و بیشتر شبیه به یک بازی است، اما در آینده بسیاری از افراد امور کاری خود را در آنجا پیگیری خواهند کرد. به‌عنوان مثال، کارمندان یک شرکت با استفاده از هدست‌های واقعیت مجازی، وارد محل کار خود شده و وظایف محوله را انجام می‌دهند. به عنوان مثال شرکت بوئینگ در نظر دارد با استفاده از متاورس، مهندسان و طراحان مختلف را در سرتاسر جهان در کارخانه خود در این فضا گردهم آورد تا در کنار هم به ساخت هواپیما بپردازند. برای ورود به متاورس باید وارد یک پلتفرم شوید. همه چیز ساده خواهد بود. کافی است آدرس یکی از این پلتفرم‌ها را در مرورگر وب خود وارد کنید و قدم به دنیای آن‌ها بگذارید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->