محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) آیفون رجیستر می‌شود | سخنگوی دولت: منع رجیستری گوشی آیفون برداشته شد + فیلم
سرخط خبرها

بازارسازی؛ عامل تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر: ۹۶۴۲۶
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
بازارسازی؛ عامل تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان
سرپرست معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی‌ ریاست‌جمهوری در نشست «اقتصاد، اشتغال و تولید در کسب‌وکار‌های نوین» گفت: در کشور باید به‌سویی حرکت کنیم که بتوانیم علم را به فناوری تبدیل کنیم. در مرحله بعد باید قادر باشیم فناوری که ایجاد می‌کنیم، وارد بازار کنیم.

محسن موسوی زاده | شهرآرانیوز؛ سرپرست معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری با بیان اینکه اقتصاد فعلی کشور بیشتر بر مبنای منابع و منابع نفتی است و این مسئله، کارآمدی اقتصاد را کاهش داده است، اظهار کرد: حل این مشکل نیازمند حرکت به‌سوی اقتصاد دانش‌بنیان است.

محمدحسین بهشتی در نشست «اقتصاد، اشتغال و تولید در کسب‌وکار‌های نوین» گفت: در کشور باید به‌سویی حرکت کنیم که بتوانیم علم را به فناوری تبدیل کنیم. در مرحله بعد باید قادر باشیم فناوری که ایجاد می‌کنیم، وارد بازار کنیم. اکنون در برخی کشور‌ها تولید علم در مرحله فناوری باقی می‌ماند و نمی‌توانند آن را وارد بازار کنند. حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان، نیازمند بسترسازی ورود تولیدات به بازار است. وی گفت: یکی از مسائل اساسی که معاونت علمی‌و‌فناوری روی آن کار می‌کند، صادرات محصولات دانش‌بنیان است. باتوجه‌به اینکه بازار داخلی محدود است و ورود به بازار‌های صادراتی می‌تواند زمینه را برای فروش و خلق افزوده بیشتر فراهم کند، از حضور محصولات و شرکت‌های ایرانی در بازار‌های بین‌المللی حمایت می‌کنیم.

بهشتی با اشاره به فعالیت ۶ هزارو ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در اقتصاد کشور گفت: تمام این شرکت‌ها بخش خصوصی هستند. این آمار نشان‌دهنده ظرفیت گسترده بخش خصوصی در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان است. وی بیان کرد: متاسفانه برخی استارتاپ‌هایی که شکل می‌گیرد، مشکل بازاریابی دارند. انتظار می‌رود شرکت‌های استارتاپ همان‌گونه که به بخش فنی اهمیت می‌دهند، به حوزه بازاریابی هم توجه کنند و از دانش افرادی که در حوزه بازاریابی تخصص دارند، برای عرضه محصولات خود بهره ببرند. برای این کار می‌توان افراد دانش‌آموخته در حوزه فنی را به افراد دانش‌آموخته حوزه مدیریت مرتبط کرد.

عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی دانشگاه بین‌المللی امام‌رضا (ع) هم در این جلسه با انتقاد از مشکلاتی که در شیوه‌های آموزشی دانشگاه‌های کشور وجود دارد، گفت: درحالی‌که در کشور‌های توسعه‌یافته، شرط اخذ مدرک در حوزه‌های مهندسی، حل یکی از مشکلات حوزه تولید و صنعت است، در ایران به‌جای اینکه دانشجویان را به حوزه عملی سوق دهیم، شرط دفاع از پایان‌نامه را چاپ مقاله گذاشته‌ایم.

مجتبی بهنام‌تقدسی تاکید کرد: چگونه انتظار داریم فردی که در حوزه عملی تجربه کافی نیندوخته است، بعد از فارغ‌التحصیلی بتواند در حوزه تولید و صنعت، عملکرد مورد انتظار را داشته باشد؟ برای حل این مشکل باید در روش‌های آموزشی در دانشگاه‌ها تجدیدنظر شود. بر این اساس اگر می‌خواهیم در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان موفق شویم، باید دانشگاه‌ها را به‌سوی فعالیت عملی در این حوزه سوق دهیم.

روح ا... رحمانی، مدیرکل سابق دفتر امور نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات، هم در این نشست با بیان اینکه کتاب‌هایی که اکنون در دانشگاه‌های اقتصاد درس می‌دهیم، در بهترین حالت، کتاب‌های ترجمه‌شده از کشور‌های اروپایی و آمریکاست، گفت: این سوال پیش می‌آید که آیا این اقتصادی که در آنجا تدریس می‌شود، متناسب با نیاز‌های ماست؟ آیا ما نباید باتوجه‌به ظرفیت‌های خودمان به‌سوی تدوین کتاب‌هایی برویم که پاسخ‌گوی نیاز‌های بومی ما باشد؟ وی با بیان اینکه می‌توان با استفاده از آموزه‌های اسلامی، دانشی برای تامین رزق تولید کرد که بتواند پاسخ‌گوی نیاز‌های داخلی ما باشد، بیان کرد: استفاده از مفهوم رزق که در اندیشه اسلامی وجود دارد و استخراج واقعیت‌های لازم از آن، می‌تواند کمک زیادی به پیشرفت ایران بکند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->