تهدید جولانی توسط وزیر جنگ رژیم صهیونیستی رئیس دفتر زلنسکی: پس از موافقت روسیه مذاکرات آغاز می‌شود ۱۵۵ گروگان قطار مسافربری بلوچستان پاکستان آزاد شدند | ۲۲ گروگان گیر کشته شدند زمان پایان فعالیت شورای ششم شهر و روستا اعلام شد عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مشترک ۲۰۲۵ اتحادیه اروپا با هرگونه تلاش برای تغییرات جمعیتی در نوار غزه مخالفت کرد ابراز نگرانی وزیر خارجه روسیه از حضور ناتو در خاک اوکراین توپ در زمین روسیه | واکنش رهبران اروپا به توافق مهم آمریکا و اوکراین مروری بر دیدار رمضانی سال گذشته دانشجویان با رهبر معظم انقلاب | مهم‌ترین مطالبه آیت‌الله خامنه‌ای از دانشجویان در ۱۴۰۳ چه بود؟ رئیس مجلس: دولت تمام ظرفیت‌ها را برای تأمین کالاهای مورد نیاز شب عید مردم به کار برد دستور کار بررسی طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه در صحن علنی امروز مجلس (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف، قانون انتخابات شورا‌ها را ابلاغ کرد | بهار ۱۴۰۵ زمان برگزاری انتخابات وزارت امورخارجه ایران فهرست عوامل آمریکایی فعال در امور تروریستی را تهیه می‌کند ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند ایران گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش آمریکا به موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰روزه: توپ در زمین مسکو است اعلام آمادگی اوکراین برای برقراری آتش‌بس یک ماهه با روسیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جولانی را تهدید کرد خط و نشان نخست وزیر کانادا برای ترامپ | به تعرفه‌های ترامپ پاسخ موثر می‌دهیم ارجاع بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس به‌‌دلیل ابهامات و اشکالات آزادی ۵ اسیر لبنانی از بند رژیم صهیونیستی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) وزیر دفاع ایران وارد بلاروس شد برگزاری جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست پزشکیان (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پاکستان: هویت فرماندهان عملیات تروریستی گروگان گیری قطار بلوچستان را شناسایی کردیم واکنش اوکراین به دست داشتن در حمله سایبری به ایکس تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران بازهم به نتیجه نرسید اعمال ۲۵ درصد تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا از سوی ترامپ دانشجویان فردا چهارشنبه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
سرخط خبرها

موضع جدید وزیر امور خارجه آمریکا درباره بازگشت به برجام

  • کد خبر: ۹۶۵۷۶
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۱
موضع جدید وزیر امور خارجه آمریکا درباره بازگشت به برجام
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد: اگر در چند هفته آینده توافقی حاصل نشود، پیشرفت‌های هسته‌ای ایران بازگشت به توافق سال ۲۰۱۵ را غیرممکن می‌کند. آنتونی بلینکن همچنین گفت: هنوز پنجره ای برای بازگشت به برجام وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که در ژنو به سر می برد، اظهار داشت هنوز پنجره ای برای بازگشت به برجام وجود دارد.

وزیر خارجه آمریکا روز جمعه به وقت محلی در ژنو سوئیس پس از دیدار با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جمع خبرنگاران افزود که وزیر امور خارجه روسیه و من این فرصت را داشتیم درباره ایران گفت و گو کنیم، نمونه‌ای از این که چگونه آمریکا و روسیه می‌توانند با یکدیگر در مورد مسائل امنیتی مورد نگرانی مشترک همکاری کنند.

بلینکن ادامه داد گفت و گوها با ایران درباره بازگشت متقابل به پایبندی کامل به برجام به لحظه تعیین کننده ای رسیده است.

وی درعین حال در راستای بکارگیری تاکتیک ضرب الاجل برای فشار وارد کردن به ایران  در مذاکرات ادعا کرد اگر در چند هفته آینده توافقی حاصل نشود، پیشرفت‌های هسته‌ای ایران بازگشت به توافق سال ۲۰۱۵ را غیرممکن می‌کند.

وزیر خارجه دولت بایدن روز گذشته نیز در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه آلمان برغم ادعاها اظهار داشت ارزیابی شخصی من پس از گفت و گو با همه همکارانم این است که بازگشت به پایبندی مشترک به برجام همچنان ممکن است.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا که به آلمان سفر کرده است، روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست خبری مشترک با آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان گفت که همراه انگلیس، فرانسه ، آلمان و جوسپ بورل  نماینده اتحادیه اروپا درباره مذاکرات جاری با ایران و بازگشت مشترک به اجرای کامل برجام  گفت‌ وگو کردیم.

این مقام ارشد دولت بایدن با بکارگیری تاکتیک ضرب الاجل برای فشار بر تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین ادعا کرد: ما در زمان حساس و تعیین کننده ای هستیم، می توانیم این مذاکرات را به یک نتیجه موفق برسانیم و به نگرانی های اصلی همه طرف ها رسیدگی کنیم اما زمان رو به اتمام است.

دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها از ششم دی ۱۴۰۰ آغاز شده و مذاکره‌کنندگان سرگرم تبدیل ایده‌ها به کلمات و جملات هستند. راستی آزمایی لغو تحریم‌ها و ارائه تضمین‌هایی که ایران بر آن تاکید دارد، دو موضوع مهم در روند مذاکرات وین است. گفت‌وگوها به اذعان هیات‌های مذاکره کننده پیشرفت‌هایی کرده و رسیدن به یک توافق خوب به تصمیمات خاص سیاسی واشنگتن درباره مسائل باقی‌مانده و رفع تحریم‌ها، بستگی دارد.

درحالی که روسیه و چین از خواسته های منطقی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات حمایت می‌کنند، گفته می‌شود که غربی‌ها در میز مذاکره دائما رویکرد متغیری را در پیش گرفته و تجدید نظر در پیشرفت‌های حاصل‌شده را طلب می‌کنند. به گفته افراد آشنا با فضای مذاکرات، این عادت ناپسند طرف‌های غربی است که معمولا در میانه مذاکرات سعی می کنند طرف مقابل خود را برای گرفتن امتیاز هر چه بیشتر تحت فشار قرار دهند.

این روزها مذاکرات به گردنه تصمیم‌گیری‌های سخت سیاسی برای طرف‌های غربی رسیده و ضروری است که با برداشتن گام‌های معنادار و اقدام محور تمایل معتبر خود را برای دستیابی به توافق نشان دهند. آنها باید طبق تجربه بدانند که مقصر نمایی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات کارساز نیست و ادامه مسیر برای دست یابی به توافق نهایی در انتظار اقدامات عملی آن هاست.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->