۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟
سرخط خبرها

کرونای «اُمیکرون» در کشور غالب شد

  • کد خبر: ۹۶۸۸۴
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
کرونای «اُمیکرون» در کشور غالب شد
دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹گفت: بیش از ۵۰ درصد موارد در گردش کرونا در کشور مربوط به سویه اُمیکرون است، بنابراین می‌توان گفت که اُمیکرون در کشور غالب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود یونسیاندرباره وضعیت ابتلا به کووید۱۹ در کشور، گفت: شرایط کشور به گونه‌ای است که طی دو هفته گذشته از نیمه دی ماه روزانه افزایش موارد جدید کرونا را داشتیم که حدودا روزی ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش نسبت به روز قبلش شاهد بودیم.

وی افزود: وقتی درصدی افزایش نسبت به روز قبل داشته باشیم، این درصد به صورت تصاعدی بالا می‌رود. به عنوان مثال اگر همان ۱۰ درصد را هم به عنوان حداقل محاسبه کنیم، ‌ اگر قرار باشد روزی ۱۰ درصد تعداد بیماران‌مان اضافه شود، بعد از ۱۰ روز تعداد بیماران جدیدمان ۲.۶ برابر می‌شود؛ به عنوان مثال اگر ما امروز ۵۰۰۰ بیمار جدید داشته باشیم و هر روز هم ۱۰ درصد به تعداد بیماران روز گذشته ما اضافه شود، بعد از ۱۰ روز تعداد بیماران ما ۲.۶ برابر ضربدر ۵۰۰۰ مورد امروز می‌شود و در نتیجه تعداد بیماران ۱۳ هزار نفر می‌شود. حال اگر همین فرآیند ادامه یابد و کسی جلوی آن را نگیرد، بعد از ۲۰ روز این تعداد ۶.۷ برابر می‌شود. اگر همین اتفاق یک ماه متوالی ادامه یابد و جلوی روند گرفته نشود، بعد از یک ماه تعداد بیماران ما ۱۷ برابر شده و تعداد بیماران‌مان ۸۵۰۰۰ نفر خواهد شد.

یونسیان تاکید کرد: بنابراین تصور نکنیم که با افزایشی که در هر روز نسبت به روز گذشته می‌بینیم، ۱۰۰۰ مورد به بیماران اضافه می‌شود، ‌ بلکه ۱۰ درصد اضافه می‌شود که به تدریج عدد بزرگی می‌شود. در عین حال نکته مهم دیگر این است که برخلاف تصور بسیاری از مردم هر مداخله‌ای که امروز در روند بیماری انجام دهیم، روز بعد انتظار نتیجه آن را نداریم. بلکه حداقل یک تا دو هفته طول می‌کشد تا نتیجه دهد. بنابراین اگر همین امروز حتی تمام محدودیت‌ها را بازگردانیم، تا نیمه بهمن ماه همین روند را خواهیم داشت. بر این اساس اگر همین امروز همه محدودیت‌هایمان را با شدت و حدت بازگردانیم، مردم هم ۱۰۰ درصد رعایت موارد بهداشتی را داشته باشند، باز هم تعداد بیماران‌مان ۵ رقمی می‌شود و این اجتناب‌ناپذیر است، اما انجام اقدامات پیشگیرانه و کنترلی در حال حاضر، بعد از نیمه بهمن ماه است که کمک می‌کند تا سرعت رشد بیماری کاهش یابد.

وی گفت: برعکس این موضوع هم صدق می‌کند، یعنی اگر همه بازگشایی‌ها را انجام دهیم، نباید انتظار داشته باشیم که به سرعت نتیجه آن را ببینیم و بگوییم با وجود بازگشایی اتفاقی نیفتاد. باید توجه کرد که اتفاق از هفته اول و دوم بعد از آن بازگشایی رخ می‌دهد. بنابراین تاخیر زمانی تعداد بیماران نسبت به مداخلات مثبت و منفی ما باید حتما در تصمیم‌گیری‌ها مد نظر باشد.

وی درباره میزان گردش اُمیکرون در کشور، گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد موارد کرونایی که در کشور در حال گردش است، از سویه اُمیکرون است و می‌توان گفت که اُمیکرون در کشور غالب شده است. در عین حال در کل دنیا ۷۲ درصد موارد ابتلا به کرونایی که بررسی شده، اُمیکرون بوده و طبیعی است که کشور ما هم مستثنی نباشد. بنابراین اُمیکرون در دنیا غالب شده و در کشور ما هم طبیعتا به ویروس غالب بدل شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->