بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی در روزهای آتی

  • کد خبر: ۹۷۱۶۴
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۰
پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی در روزهای آتی
براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا سال ۱۴۱۰ هیچ مسکن غیرمقاوم روستایی در کشور نخواهیم داشت و جشن مقاوم‌سازی مسکن روستایی را برگزار خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان وام به ازای هر واحد مسکن روستایی با سود پنج درصد در چند روز آینده محقق می‌شود تا نهضت مقاوم‌سازی در روستاها ادامه پیدا کند.

"اکبر نیکزاد" در دیدار "جواد قناعت" استاندار خراسان جنوبی در بیرجند افزود: با توجه به اینکه موضوع مقاوم‌سازی مسکن روستایی در حال متوقف شدن بود، رییس جمهور دستور داد سود وام ساخت مسکن روستایی از ۱۸ درصد به پنج درصد کاهش یابد.

وی گفت: سال ۸۴، هفت درصد از واحدهای مسکن روستایی مقاوم بود و امروز به‌طور میانگین در کشور به ۵۰ درصد و در استان خراسان جنوبی به ۵۴ درصد رسیده است.

رییس بنیاد مسکن اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا سال ۱۴۱۰ هیچ مسکن غیرمقاوم روستایی در کشور نخواهیم داشت و جشن مقاوم‌سازی مسکن روستایی را برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در زلزله‌ها خسارت‌های زیادی به روستاییان وارد می‌شود که نمی‌توان این خسارت‌ها را به ریال تبدیل کرد و وضعیت مسکن روستایی در خراسان جنوبی خوب است که باید این وضعیت ادامه پیدا کند.

نیکزاد درباره مسکن شهری گفت: برای ساخت مسکن در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شده است که در خراسان جنوبی غیر از مرکز استان همه شهرها مشمول این طرح می‌شوند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: پالایش افراد ثبت‌نام شده در طرح ملی مسکن در حال انجام است و ارتباط خوبی بین بنیاد مسکن و راه و شهرسازی خراسان جنوبی وجود دارد به طوری که آماده‌سازی اراضی در هر نقطه از استان که نیاز بوده بنیاد مسکن با ماشین‌آلات خود ورود کرده است.

وی با اشاره به سایت ۲۷ هکتاری مسکن در این استان بیان کرد: موقعیت سایت خوب بوده و آماده‌سازی در حال انجام است که با توجه به پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد، باید عملیات اجرایی توسط راه و شهرسازی آغاز شود.

نیکزاد به پروژه ساخت مسکن برای فرهنگیان در مرکز استان اشاره کرد و گفت: فرهنگیان به دلیل موضوع نرخ و تعیین اراضی جدید و مرغوب از این پروژه انصراف دادند که قرار شد حق و حقوق این افراد پرداخت شود.

وی افزود: قرار است ۱۲۰ واحد را دفتر مرکزی بنیاد مسکن استان برای بیماران دارای دو معلول، بیماران پروانه‌ای و سایر افراد واجد شرایط خریداری کند.

رییس بنیاد مسکن گفت: در زمینه عمران روستایی نیز طرح هادی را جزو اصلی‌ترین وظایف خود می‌دانیم و معتقدیم هرقدر بتوانیم در بخش مسکن مردم و معابر روستاها و ایجاد زیرساخت‌های روستایی ورود کنیم روستاییان ماندگار می‌شوند.

وی بیان کرد: هرقدر سرمایه‌گذاری در جهت ایجاد زیرساخت‌های رفاهی انجام شده، دولت ثمرات آن را دیده لذا اجرای طرح هادی یکی از اولویت‌های دولت است.

نیکزاد افزود: سال گذشته اعتبار طرح هادی روستایی خراسان جنوبی ۳۳ میلیارد تومان بود و امسال ۵۲ میلیارد تومان اعتبار با افزایش سه برابری نسبت به سال قبل به استان اختصاص یافته است.

وی گفت: تاکنون طرح هادی برای ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور انجام شده که ۹۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی نیز بهره‌مند شده‌اند علاوه بر این برای ۱۹۳ روستای ۲۰ خانوار استان نیز طرح هادی انجام شده است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: افق اجرای طرح هادی ۱۰ ساله است که باید پس از اتمام این دوره، بازنگری طرح انجام شود تا پاسخگوی نیاز مردم و جوانان در روستاها باشیم.

وی با بیان اینکه بازنگری طرح هادی ۹۴ روستای خراسان جنوبی در حال انجام است گفت: به تمامی استان‌ها ابلاغ شده هر سال طرح هادی حداقل ۱۰ درصد روستاها را بازنگری کنند.

نیکزاد اضافه کرد: در ۱۰ نقطه کشور ستاد بازسازی داریم که شامل ۶ نقطه زلزله‌زده و چهار نقطه سیل‌زده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->