حال ناخوش کشتی مشهد حضور تماشاگران زن در بازی پرسپولیس و آلومینیوم ممنوع شد + عکس مشکلات بی‌شمار ورزشگاه تختی در دوره مدیریت هیات فوتبال | حتی کاور چمن هم نداشتند! ثبت نام مجدد کاندیدا‌های هیات فوتبال خراسان یک تخلف بزرگ است | اهمال کاری هیات در روند برگزاری انتخابات مسجل است  پرسپولیس در جستجوی جام حذفی| جمعه شب حساس سرخ‌ها در اراک واکنش درویش به برکناری از پرسپولیس حذف ستاره‌های لوگوی سرخابی در آئین واگذاری شمسایی: به اولین هدفمان که صعود به جام جهانی بود، رسیدیم یزدانی: حضور ورزشکارانی مثل تیلور اعتبار کشتی المپیک را بالا می‌برد نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فوتسال ایران و قرقیزستان در جام ملت‌های آسیا | سلام یوزهای ایرانی به جام جهانی خطیر: حق امضای استقلال همچنان با من است پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند وزیر ورزش و جوانان: امروز نقطه عطفی در تاریخ ورزش کشور است پائز نیامده والیبالیست‌ها را به خط کرد غیبت حسن یزدانی در اردوی تیم ملی کشتی آزاد سرمربی تیم ملی والیبال وعده المپیک پاریس را داد! پخش زنده بازی فوتسال ایران و قرقیزستان در جام ملت‌های آسیا (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین توافق بیغم با مس + عکس اسامی داوران جام حذفی اعلام شد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی آرسنال و چلسی| تحقیر بزرگ آبی‌ها
سرخط خبرها

دلیل ترس خانم‌ها از بدن‌سازی چیست؟

  • کد خبر: ۹۷۸۶
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۶
دلیل ترس خانم‌ها از بدن‌سازی چیست؟
باور‌های نادرستی درمورد بدن‌سازی زنان وجود دارد که جنبه علمی ندارد و باعث شده است که آن‌ها از رفتن به سالن‌های بد‌ن‌سازی خودداری کنند یا با تمرین اشتباه، باعث آسیب به خود و نرسیدن به نتیجه مدنظر شوند. بیشتر خانم‌ها ترجیح می‌دهند که از وزنه‌های بسیار سبک استفاده کنند، چون فکر می‌کنند که تمرین با وزنه سنگین یا درواقع بار تمرینی بالا، بدن آن‌ها را حجیم و مردانه می‌کند. شاید این باور نادرست درباره بدن‌سازی زنان از اینجا شکل گرفته است که ذهن خانم‌ها با شنیدن نام بدن‌سازی یا کار با وزنه به‌سمت مردان یا زنان حرفه‌ای پرورش‌اندام‌کار سوق پیدا می‌کند. این درحالی است که تفاوت فیزیولوژیک زیادی بین مردان و زنان وجود دارد. زنان حرفه‌ای پرورش‌اندام‌کار نیز از استروئید‌های آنابولیک استفاده می‌کنند تا حجم عضلانی بیشتری به دست آورند. ضمنا پرورش‌اندام رشته‌ای تخصصی است و تمرین برای این رشته نیز نیازمند برنامه‌های تخصصی است. هورمون اصلی برای افزایش حجم عضلانی تستسترون است و به‌طور طبیعی، تستسترون زنان حدود ۵ درصد هورمون مردان است. درواقع افزایش حجم عضلانی خانم‌ها با استفاده از مدل‌های تمرینی ویژه هایپرتروفی و کالری دریافتی کافی ممکن است، اما این افزایش حجم هرگز قابل‌مقایسه با مردان نیست. ضمنا باوجود سیستم‌های متفاوت برای اهداف متفاوت، الزامی برای استفاده از سیستم هایپرتروفی برای بانوان وجود ندارد.

قدرت بیشتر به معنی حجم بیشتر نیست
بدن‌سازی در زنان سبب سازگاری‌های عصبی در هفته‌های اول و افزایش اندک حجم عضلانی و در نتیجه افزایش قدرت می‌شود. قدرت بیشتر و قوی‌تر‌بودن به‌معنی حجیم و مردانه‌شدن نیست. قدرت عضلانی بیشتر، سبب راحتی بیشتر کار‌های روزانه مثلا حمل یک کیف دستی یا بلندکردن یک جسم می‌شود. مردم بدون درنظر‌گرفتن اینکه در کجای جهان زندگی می‌کنند یا چه ملیتی دارند، با هر نوع زبان و فرهنگ، گرایش خاصی به ظاهر بدنشان دارند و تصویری از بدن خود در ذهنشان مجسم می‌کنند که تصویر بدنی نامیده می‌شود. زنان نسبت به مردان توجه بیشتری به بدن خود دارند و همین، یکی از اهداف اصلی آن‌ها برای شرکت‌کردن در برنامه‌های ورزشی و کاهش وزن است. برخی تحقیقات گزارش کرده‌اند که تمرینات مقاومتی به ویژه تمرین با وزنه باعث کاهش چربی بدن زنان شده است و درنتیجه تأثیر مثبتی روی تصویر بدنی افراد شرکت‌کننده در این ورزش داشته است؛ بنابراین حجیم و مردانه‌شدن خانم‌ها حتی با نهایت تلاش از لحاظ فیزیولوژیک ممکن نیست و خانم‌ها با انجام تمرین با وزنه با بار مناسب و کافی، ظاهر بهتری پیدا خواهند کرد و از آن رضایت بیشتری خواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->