وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در مشهد | دلیل اختلاف در آمار برخی شاخص‌ها مثل تورم چیست؟ + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است
سرخط خبرها

هزینه قطعی دوگانه سوز کردن خودرو‌ها اعلام شد

  • کد خبر: ۹۸۱۲
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸
هزینه قطعی دوگانه سوز کردن خودرو‌ها اعلام شد
معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: هزینه گاز سوز کردن خودرو حدود سه تا پنج میلیون تومان بسته به کیفیت تجهیزات است و هم‌اکنون امکان تبدیل روزانه ۲۲ تا ۳۰ هزار خودرو بنزینی به گازسوز در کشور وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید قاسمی ده چشمه با تاکید به این مساله که با مصرف سی ان جی، هزینه سوخت تا ۸۰ درصد کاهش خواهد داشت، اظهار کرد: هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه ۲۱ میلیون مترمکعب گاز طبیعی فشرده در جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) سطح کشور توزیع می‌شود که این مقدار تنها نیمی از ظرفیت موجود برای توزیع این سوخت پاک است.
وی افزود: با احتساب تبدیل ۴۰۰ هزار تاکسی و یک میلیون و ۱۰۰ هزار وانت‌بار بنزین‌سوز، امکان افزایش روزانه ۱۸ میلیون مترمکعب سی‌ان‌جی و دستیابی به توزیع روزانه ۴۰ میلیون مترمکعبی این سوخت پاک در کشور وجود دارد.
معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفت، ارزانی، صرفه اقتصادی، پاک بودن و سوددهی بالای جایگاه‌های سی‌ان‌جی را از مهم‌ترین مزایای این صنعت برشمرد و گفت: در شهر تهران تنها از یک‌سوم ظرفیت موجود استفاده می‌شود، این در حالی است که با استفاده از سی‌ان‌جی در خودرو‌ها می‌توان هزینه حمل‌ونقل عمومی و شخصی در سطح شهر‌ها را به نحو قابل ملاحظه‌ای کاهش داد.
وی هزینه حدودی تبدیل خودرو‌های بنزینی به گازسوز را حدود ۳ تا ۵ میلیون تومان بسته به کیفیت تجهیزات عنوان کرد و افزود: هم‌اکنون امکان تبدیل روزانه ۲۲ تا ۳۰ هزار خودرو بنزینی به گازسوز در کشور وجود دارد.
قاسمی با اشاره به بازگشت سرمایه احداث جایگاه عرضه سی‌ان‌جی ظرف سه سال، آن را صنعتی سودبخش خواند و گفت: امیدواریم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این بخش در سال‌های آینده به نحو قابل ملاحظه‌ای افزایش یابد.
وی همچنین برنامه‌ریزی برای احداث جایگاه‌های کوچک مقیاس عرضه سی‌ان‌جی، به کارگیری فناوری‌های نو در صنعت گازسوز کردن خودروها، هوشمندسازی جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی و نیز اعطای گواهی سلامت به خودرو‌های گازسوز را از مهمترین برنامه‌های پیش رو برای توسعه صنعت سی‌ان‌جی در کشور خواند.
قاسمی با بیان اینکه در حال حاضر دو میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه وانت در کشور وجود دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار دستگاه وانت گازسوز است، گفت: از یک میلیون و ۳۰۰ هزار وانت دیگر نیز ۲۰۰ هزار دستگاه امکان گازسوز شدن ندارند، بنابراین جامعه هدف برای گازسوزسازی وانت‌بار‌ها یک میلیون و ۱۰۰ هزار دستگاه پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه ۱۱۰۰ کارگاه برای گازسوز ساختن خودرو‌ها در دست ساماندهی است، ابراز کرد: بر اساس مصوبه اسفند سال گذشته، خودرو‌هایی که گازسوز شوند تا پنج سال معاینه فنی رایگان خواهند داشت و با گازسوز شدن خوروها، میزان انتشار دی‌اکسیدکربن تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می‌کند و ذرات معلق نیز به صفر می‌رسد.
وی تصریح کرد: در مدت زمان حدود یک هفته‌ای که از سهمیه بندی سوخت می‌گذرد شاهد ثبت تقاضای ۳۰ هزار نفر برای تبدیل خودرو خود از بنزین سوز به گازسوز هستیم که انتظار می‌رود این عدد نیز افزایش یابد.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->