زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود
سرخط خبرها

حقوق معلمان حق‌التدریسی با ۱۰ سال سابقه فقط ۸۰۰ هزارتومان!

  • کد خبر: ۹۸۲۳۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۵
حقوق معلمان حق‌التدریسی با ۱۰ سال سابقه فقط ۸۰۰ هزارتومان!
یکی از معلمان حق‌التدریسی می‌گوید: من با کارشناسی ارشد و بعد از ده سال سابقه‌ی کارِ معلمی ۸۰۰هزار تومان حقوق می‌گیرم. قرارداد‌های ما کوتاه مدت است و آموزش و پرورش هیچ تعهدی در قبال ما برعهده نمی‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از معلمان حق‌التدریس استان ایلام، از مطرح نشدن طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در صحن علنی مجلس ابراز نگرانی کردند و گفتند: نگرانیم مافیای پیمانکار با لابی‌گری، مانع تصویب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس شوند. قرار بود چند هفته پیش این طرح با گرفتن رأی نمایندگان به صورت دوفوریتی به صحن ارائه شود که متاسفانه هنوز مسکوت مانده است.

یکی از این معلمان می‌گوید: من با کارشناسی ارشد و بعد از ده سال سابقه‌ی کارِ معلمی ۸۰۰هزار تومان حقوق می‌گیرم. قرارداد‌های ما کوتاه مدت است و آموزش و پرورش هیچ گونه تعهدی در قبال ما برعهده نمی‌گیرد. به همین دلیل اگر بابت دستمزد پایین اعتراض کنیم به راحتی می‌گویند بروید!

به گفته‌ی این معلمان؛ آموزش و پرورش به آن‌ها نیاز دارد، اما حاضر نیست به شکل منصفانه‌تری آن‌ها را به خدمت بگیرد. یک از این معلمان حق التدریسی می‌گوید: من سه پایه تدریس می‌کنم و ۴۰ دانش‌آموز در کلاس با پایه‌های مختلف دارم. آموزش و پرورش می‌داند تدریسِ این تعداد دانش‌آموز در یک کلاس آن هم با پایه‌های مختلف کار بسیار سختی است. جدا از اینکه این موضوع کیفیتِ کار را پایین می‌آورد، حقوق زیر یک میلیون تومانی‌ای که به ما می‌دهند انگیزه‌ای برای ما باقی نگذاشته است. آیا این انصاف است؟

آموزش و پرورش سالهاست کمبود نیروی معلم خود را با معلمان خرید خدمات، حق التدریسی، نهضتی، سرباز معلم و پیش دبستانی جبران می‌کند. این معلمان حداقل حقوق وزارت کار را نیز دریافت نمی‌کنند و بسیاری از آن‌ها حقوقشان به یک و نیم میلیون تومان هم نمی‌رسد. این درحالیست که آن‌ها باید هزینه‌ی رفتن به مناطق محروم و دور افتاده را از جیب خودشان بپردازند.

در حال حاضر بسیاری از نیرو‌های پیمانکاری منتظرند ببینند آیا طرح مجلس برای ساماندهی استخدام کارکنان دولت تصویب خواهد شد یا نه و اگر تصویب شود چه کسانی مشمول آن می‌شوند. براساس این طرح؛ کارگران شاغل در نهاد‌های دولتی، نیمه‌دولتی، خصولتی و عمومی با گذراندن مراحلی تبدیل وضعیت می‌شوند و مهم‌تر آنکه شرکت‌های پیمانکاری نیز حذف خواهند شد.

پیشتر، ولی اسماعیلی (رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس) در گفتگویی از تلاش برای جمع آوری ۵۰ امضا برای تصویب دو فوریت این طرح در مجلس خبر داده بود؛ وعده‌ای که تاکنون محقق نشده و باعث نگرانی بسیاری از نیرو‌های پیمانکاری شده است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->