فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

مهم‌ترین آثار کارتونیست‌های ایران در روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی (۴) | دیو چو بیرون رود...

  • کد خبر: ۹۸۲۶۷
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
مهم‌ترین آثار کارتونیست‌های ایران در روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی (۴) | دیو چو بیرون رود...
آنچه در کارتون‌شهر امروز می‌بینید، بازنشر یکی از کارتون‎های داود افتخاری، کارتونیست آن سال‌های روزنامه کیهان است که در این روزنامه منتشر شد و نمونه‌ای ازالهام هنرمند از شعر مشهور حافظ و شعار‌هایی است که آن روز‌ها مردم ایران اسلامی فریاد می‌زدند.

مجید ادیبی | شهرآرانیوز - روز‌های سرد زمستان ۱۳۵۷ گرچه با خون و فریاد ملت ایران برای آزادی و رهایی از بند دژخیمان پهلوی همراه بود، در دل خود، اما نوید بهار می‌داد. نگاه کنید به شعار‌های مردم در تظاهرات و راهپیمایی‌های مختلفی که در شهر‌های ایران هر روز با شور و خروش بیشتر از قبل برگزار می‌شد: «از خون جوانان وطن لاله دمیده...»، «نصر من‌ا... و فتح قریب/ مرگ بر این سلطنت پرفریب» یا «به کوری چشم شاه/ زمستونم بهاره» و نیز در نمونه‌ای دیگر «تا شاه کفن نشود/ این وطن وطن نشود» و بسیاری دیگر از شعار‌های انقلابی که هر کدام نویدبخش روز‌های روشن و پرامید بود. هنرمندان نیز با الهام از اشعار شاعران و نیز شعار‌های مردم، به خلق اثر می‌پرداختند که از آن میان می‌توان به کارتون‌ها و کاریکاتور‌های انقلابی اشاره کرد که در بهمن ۱۳۵۷ در نشریات ایران به‌چاپ می‌رسید.

آنچه در کارتون‌شهر امروز می‌بینید، بازنشر یکی از کارتون‎های داود افتخاری، کارتونیست آن سال‌های روزنامه کیهان است که در این روزنامه منتشر شد و نمونه‌ای ازالهام هنرمند از شعر مشهور حافظ و شعار‌هایی است که آن روز‌ها مردم ایران اسلامی فریاد می‌زدند:

بوی گل سوسن و یاسمن آید
عطر بهاران کنون از وطن آید
جان ز تن رفتگان سوی تن آید
رهبر محبوب خلق از سفر آید
دیو چو بیرون رود فرشته درآید
بگذرد این روزگار تلخ‌تر از زهر
بار دگر روزگار، چون شکر آید...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->