شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

سهم پول‌های کثیف در سینما بالا نیست

  • کد خبر: ۹۸۲۷
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
سهم پول‌های کثیف در سینما بالا نیست
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وجود پول‌های کثیف در سینمای ایران، سهم این پول‌ها را در سینمای ایران بالا نداست و در عین حال از اقدامات وزارت فرهنگ برای بررسی صلاحیت تهیه‌کنندگان سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص پولشویی و وجود پول‌های کثیف در سینمای ایران، عنوان کرد: باید توجه داشت که حوزه فرهنگ و هنر حتما نیازمند کمک‌ها و حمایت‌های بخش خصوصی است و به همین دلیل، داده وسیعی از نیاز‌های زیرساختی، تولیدات و خدمات فرهنگی وارد حوزه سینما می‌شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در عین اینکه ورود پول مردم به عرصه فرهنگ و هنر موجب تداوم، پایداری و تأثیرگذاری بیشتر تولیدات در حوزه فرهنگ و هنر می‌شود؛ اما باید مراقبت کافی وجود داشته باشد که حوزه‌‎های فرهنگی و هنری که حساسیت‌های خاص خود را دارد به مسائلی که فضا را تیره و تار می‌کند، گرفتار نشود.
صالحی با بیان اینکه ورود پول‌های نامشروع و نامعلوم قطعا این فضا را آلوده و تیره و تار می‌کند، افزود: البته برآورد ما این است که این ارقام، سهم بالایی در سینما ندارند.


سهم وزارت فرهنگ در اعطای مجوز‌ها اندک است

 

وی سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظارت‌ها را به لحاظ تقسیم بندی حوزه‌‎های قانونی اندک دانست و گفت: در مسائل سرمایه‌‎گذاری بخش‌های مختلفی نسبت به صدور مجوز‌ها و احراز صلاحیت اقدام می‌کنند و حتی مبدأ مالی در بسیاری از حوزه‌ها از جمله صنعت قابل رویت نیست.


صلاحیت تهیه کنندگان و سرمایه‌گذاران بررسی می‌شود


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به دلیل حساسیت حوزه فرهنگ و هنر، این حوزه نیازمند اقدامات ویژه‌ای است؛ اضافه کرد: در همین راستا، اقدامات مهمی در حوزه صلاحیت تهیه کنندگی و در حوزه نوع تملک و حوزه سرمایه‌گذاری در حال انجام است.


منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->