فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس
سرخط خبرها

کاخ سفید: مذاکرات با ایران به نقطه‌ تعیین‌کننده‌ای رسیده است

  • کد خبر: ۹۸۷۴۱
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
کاخ سفید: مذاکرات با ایران به نقطه‌ تعیین‌کننده‌ای رسیده است
سخنگوی‌ کاخ سفید در یک کنفرانس خبری به سوالی درباره پیشرفت روند مذاکرات وین پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جن ساکی‌ سخنگوی کاخ سفید در یک‌ کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی‌ درباره پیشرفت مذاکرات وین، گفت: مذاکرت[غیر مستقیم] ما با ایران در زمینه بازگشت دوجانبه به اجرای برجام به نقطه‌ تعیین‌کننده و مهمی رسیده است. این‌ توافق که به نگرانی‌های اصلی تمامی طرفین می‌پردازد در دسترس است اما اگر ظرف چند هفته آتی انجام نشود، پیشرفت‌های هسته‌ای ادامه‌دار ایران، بازگشت به برجام را برای ما غیرممکن خواهد کرد.

ساکی افزود: ما به خاطر پیشرفت‌هایی که آن‌ها [ایران] در نتیجه خروج رئیس جمهور قبلی و تیمش از توافق هسته‌ای کرده‌اند، در نقطه مهمی قرار داریم.

اظهارات ساکی‌ هم‌زمان با برگزاری دور هشتم مذاکرات وین مطرح می‌شود.

این مذاکرات پس از وقفه‌ای چند روزه برای بازگشت روسای هیات‌های مذاکره کننده به پایتخت‌ها برای مشورت و اتخاذ تصمیمات سیاسی، روز سه‌شنبه در وین از سر گرفته شد.

طرفین مذاکرات ضمن اشاره به این که‌ پیشرفت‌هایی در مذاکرات انجام شده است، بر لزوم فوریت بخشیدن به روند آن تاکید کرده‌اند.

با این وجود، سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در یک کنفرانس خبری، در وقفه‌ای که به آن اشاره شد، در این راستا مطرح کرد: اگر فردای بازگشت هیئت ها به وین طرف های مقابل حقوق ایران را به رسمیت بشناسند و به خواسته های به حق ایران پاسخ درست بدهند و در چارچوب برجام خواسته های خود را مطرح کنند و انتظاری بیش از آن نداشته باشند ما در فردای آن روز می توانیم به یک توافق خوب و پایداری برسیم.

این دیپلمات ارشد کشورمان ادامه داد: طرف های مقابل موارد اختلافی را به روشنی می دانند و باید تصمیمات سیاسی در مورد آن اتخاذ کنند به ویژه در واشنگتن.

وی همچنین با بیان اینکه در حوزه رفع تحریم ها موضوعات مهمی همچنان باقی مانده است و برخی از اختلاف ها وجود دارد، اظهار کرد: در حوزه تضمین ها و راستی آزمایی ها نیز باید آمریکایی ها این تضمین را بدهند که بار دیگر به مانند چند سال پیش حقوق بین الملل را به سخره نمی گیرند. مجددا اتباع ما را به بهانه های واهی دور زدن تحریم ها گروگان نمی گیرند و این زمینه را فراهم می کنند که ایران از منافع اقتصادی برجام استفاده کند. متأسفانه عملکرد اروپایی ها و آمریکایی ها در حوزه برجام براساس عملکرد چند سال اخیرشان خوب نبوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->