فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

تغییرات دفترچه‌های کنکور ۱۴۰۱ اعلام شد + جزئیات (۲۷ بهمن ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۹۳۲۲
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
  • ۱
تغییرات دفترچه‌های کنکور ۱۴۰۱ اعلام شد + جزئیات (۲۷ بهمن ۱۴۰۰)
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات دفترچه‌های کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر اینکه در کنکور ۱۴۰۱ تغییراتی در جهت برگزاری بهتر، آرامش و امنیت بیشتر درنظر گرفته شده است، گفت: در سه گروه آزمایشی ریاضی، تجربی و علوم انسانی تعداد دفترچه‌ها بیشتر می‌شود، با این روند کار سازمان سنجش سخت‌تر، اما کار داوطلبان راحت‌تر می‌شود.

وی افزود: یک دفترچه عمومی با پاسخنامه مجزا با ۱۰۰ سؤال و ۷۵ دقیقه وقت درنظر گرفته شده است. این دفترچه‌ها شخصی‌سازی شده و مختص هر داوطلب است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: در آزمون اختصاصی گروه ریاضی دو دفترچه درنظر گرفته شده است. دفترچه شماره ۲ شامل درس‌های ریاضیات با ۵۰ سؤال و ۸۰ دقیقه زمان و دفترچه شماره ۳ شامل درس فیزیک با ۴۰ سؤال و ۵۰ دقیقه زمان، شیمی با ۳۰ سؤال و ۳۰ دقیقه زمان در سه پاکت و در سه نوبت به داوطلبان داده می‌شود.

وی درباره دفترچه‌های گروه تجربی کنکور ۱۴۰۱ گفت: در این گروه نیز ۲ دفترچه اختصاصی درنظر گرفته شده است، دفترچه شماره ۲ شامل ریاضی و زیست‌شناسی است. ریاضی ۳۰ سؤال با ۵۰ دقیقه، زیست شناسی ۵۰ سؤال با ۴۰ دقیقه و در مجموع ۸۰ سؤال با ۹۰ دقیقه درنظر گرفته شده است.

پورعباس ادامه داد: دفترچه سوم این گروه شامل فیزیک، شیمی و زمین‌شناسی است. فیزیک ۳۰ سؤال با ۳۷ دقیقه، شیمی ۳۵ سؤال با ۳۷ دقیقه، زمین‌شناسی ۲۰ سؤال با ۱۶ دقیقه و در مجموع ۸۵ سؤال با ۹۰ دقیقه درنظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد که بهیاران نیز دفترچه اختصاصی دارند که شامل ۳۵ سؤال با ۲۰ دقیقه زمان است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: این گروه دو دفترچه اختصاصی دارند، دفترچه شماره ۲ شامل درس ریاضی با ۲۰ سؤال و ۲۵ دقیقه زمان، اقتصاد ۱۵ سؤال با ۱۰ دقیقه، زبان فارسی ۳۰ سؤال با ۳۰ دقیقه زمان، علوم اجتماعی ۲۰ سؤال با ۱۵ دقیقه زمان و در مجمو ۸۵ سؤال با ۸۰ دقیقه زمان درنظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: دفترچه شماره ۳ این گروه شامل زبان عربی ۲۰ سؤال با ۱۵ دقیقه، تاریخ و جغرافیا ۳۰ سؤال با ۲۵ دقیقه. فلسفه و منطق ۲۰ سؤال با ۲۰ دقیقه، روانشناسی ۲۰ سؤال با ۱۵ دقیقه و در مجموع ۹۰ سؤال با ۸۰ دقیقه درنظر گرفته شده است.

به گفته پورعباس، گروه هنر یک دفترچه اختصاصی با ۱۶۵ سؤال و ۱۶۰ دقیقه زمان و گروه زبان با ۷۰ سؤال و ۱۰۵ دقیقه زمان درنظر گرفته شده است.

 مغایرت در معدل قبولی را ملغی می‌کند

وی به داوطلبان تأکید کرد حتما در درج معدل خود توجه داشته باشند، چرا که مغایرت در معدل، قبولی آن‌ها را ملغی می‌کند و خاطرنشان کرد: پنج نوبت فرصت به داوطلبان داده می‌شود تا معدل  خود را اصلاح کنند، در غیر این صورت در صورت مغایرت، قبولی آن‌ها در کنکور ۱۴۰۱ ملغی می‌شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۱  به طور ویژه درنظر گرفته شده است، گفت: همکاری و هماهنگی با حوزه حفاظتی و امنیتی در سطح بالایی قرار دارد. هرگونه وسیله غیراستاندارد از جمله پاک‌کن، خودکار، عینک غیراستاندارد به منزله تقلب لحاظ می‌شود. دستگاه‌های امنیتی حتی عضویت داوطلبان در کانال‌ها و سایت‌هایی که تبلیغات کنکوری دارند را  تقلب تلقی می‌کنند و داوطلبان از پروسه آزمون حذف می‌شوند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
0
0
سلام. یه سوال داشتم از رئیس سازمان سنجش! آیا خودتون میتونید ۱۵ سوال اقتصاد رو در ۱۰ دقیقه جواب بدید؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->