ویدئو | تاکنون بیش از ۴ میلیون سرپرست خانوار، خوداظهاری را با موفقیت ثبت کردند کارتون | بیشترین میزان ترافیک در مشهد در زمان بازگشایی و تعطیلی مدارس برگزیدگان جشنواره قرآنی از گنجینه‌های فرهنگی حرم مطهر امام رضا(ع) بازدید کردند روایت اولین امدادگری که روز نهم اسفندماه به بیت رهبری رسید | «آقامجتبی» سالم از حادثه خارج شدند + فیلم ویدئو | کنسرت همایون شجریان در هوای بارانی شیراز ویدئو| «داستان اسباب‌بازی ۵» با صدای هومن حاجی‌عبداللهی به شیدا می‌آید ویدئو| تیزر قسمت نهم سریال «کنکل» منتشر شد ویدئو| تیزر جدید «خواب» با بازی رضا عطاران منتشر شد ویدئو| بابک خواجه‌پاشا: برای ساخت فیلم از دارایی‌های زندگی‌مان گذشتیم ویدئو | دویست‌وبیست‌وهفتمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | سنگر خیابان، اتحاد ملت ایران را تقویت کرد (۲۱ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | تولیت آستان قدس رضوی: رهبر معظم انقلاب پیش و پس از تدفین رهبر شهید در مشهد حضور داشتند ویدئو | شلیک ماموران پلیس مشهد برای دستگیری موبایل قاپ ویدئو | ماجرای پیامک‌های جدید سازمان امور مالیاتی چیست؟ ویدئو | ساعات ابتدایی جنگ در بیمارستان امام خمینی (ره) چه گذشت؟ ویدئو | دویست‌وبیست‌وششمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | ما شکست ناپذیریم (۲۰ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مبلغ دقیق افزایش کالابرگ مشخص می‌شود؟ ویدئو | بازی النصر به دلیل حمله انصارالله متوقف شد (۲۰ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | نگاهی به پرونده عنصر عملیاتی جیش‌الظلم که به دام افتاد ویدئو | تصاویری از از شلیک موشک‌های کروز و عملیات مین‌ریزی در تنگه هرمز
سرخط خبرها

کارتون | صلح و مهربانی در شکل نقش و طرح

کارتون | صلح و مهربانی در شکل نقش و طرح
معمر اولچای، کارتونیست اهل ترکیه، اثری خلق کرده است که در نگاه اول هم توانایی رساندن مفهوم صلح و دوستی را دارد. او دو درخت را در دوسوی مرز نشان داده که قدشان از سیم خاردار‌های جداکننده بلندتر است. آن‌ها بر فراز سیم خاردار‌های خشن و درهم تنیده، یکدیگر را در آغوش گرفته اند و هرکدام سر بر شانه دیگری گذاشته اند.
  • کد خبر: ۹۹۴۴۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵

امیرمنصور رحیمیان | شهرآرانیوز - در میان این همه هیاهو و شلوغی جهان و در میان این همه تبلیغ برای تفکر کاسب کارانه، جنگ طلبانه و رندانه، تنها چیزی که می‌تواند نجات بخش و حیات آفرین باشد، صلح و مهربانی است. مهربانی شکل‌های گوناگونی دارد، ولی در همه گویش‌ها یک لهجه دارد. معجزه محبت این است که وقتی در کلام می‌آید، تبدیل به شعر می‌شود و وقتی آدم با خط بخواهد آن را نشان بدهد، به نقشی تغییر می‌کند که نفس را بند می‌آورد.

تنها فرق جزئی، بین فهماندن این حس با کلمه و طرح و نقش وجود دارد. صلح و مهربانی در کلمه راحت‌تر قوام می‌آید تا در نقش و طرح. طرح‌ها با استفاده از نشانه‌های تصویری و فرم قرارگرفتن آن ها، این مفهوم را می‌رسانند و چه نشانه‌ای مهربان‌تر و صبورتر و صلح طلب‌تر از درختان وجود دارد؟ معمر اولچای، کارتونیست اهل ترکیه، اثری خلق کرده است که در نگاه اول هم توانایی رساندن مفهوم صلح و دوستی را دارد.

او دو درخت را در دوسوی مرز نشان داده که قدشان از سیم خاردار‌های جداکننده بلندتر است. آن‌ها بر فراز سیم خاردار‌های خشن و درهم تنیده، یکدیگر را در آغوش گرفته اند و هرکدام سر بر شانه دیگری گذاشته اند. انگار این حجم طولانی و زبر آهن و سیم را به خنده گرفته اند. آثاری از این دست، تاکنون زیاد تولید شده است؛ آثاری که از درخت به عنوان شبیه‌ترین موجود به انسان یاد کرده اند. در کارتون معمر اولچای هم این اتفاق افتاده است.

او درخت را به عنوان نماد انسان در نظر گرفته است؛ جایی که انسان‌ها یکدیگر را بر سر همین مرز‌های آهنین می‌کشند. او انسان آرمانی اش را بر فراز این مرز‌ها تصور می‌کند؛ جایی که زبان مشترک آن‌ها برای سخن گفتن، همان آغوش و مهربانی است. پیام این اثر هیچ چیز به جز صلح و دوستی نیست؛ چیزی که به ظاهر در جهان واقعی این روز‌ها کم رنگ و بی رنگ شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->