رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد:

مسئولان برای کنترل کرونا رویارویی فعال ندارند

محمد کاملان| رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد با انتقاد از انفعال سازمان‌های مسئول در کنترل موج پنجم کرونا گفت: این‌روزها شاهد هستیم که کرونا پرقدرت در حال گسترش در مشهد است ولی ما هیچ مواجهه فعالی با آن را از طرف دستگاه‌های مسئول نمی‌بینیم.
هاشم دائمی در نطق پیش‌از‌دستور خود افزود: رویه صدور بی‌پشتوانه و ناقص ابلاغیه‌ ممنوعیت‌‌ها به‌صورت خیلی واضح شکست خورده است و شاهد هستیم که سفرهای جاده‌ای به سمت مشهد مقدس متأسفانه نه تنها کنترل نشده‌اند بلکه سفرهای ریلی و هوایی هنوز برقرار است و حضور گردشگر به فراوانی در شهرمان مشاهده می‌شود.وی بیان کرد: اکتفا به بیان توصیه‌های بهداشتی که بر اثر تکرار فراوان، بی‌فایده شده و به دلیل نبود ضمانت‌های اجرایی، هیچ نتیجه مطلوبی ندارد، باعث شده است بعضی از رسانه‌ها برای مدیریت این‌همه‌گیری به سمت ایجاد هراس بروند تا بلکه مردم بیش‌از‌پیش شیوه‌نامه‌ها را رعایت کنند و از فاجعه به سمت بحران تنزل پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: در میان روزمرگی‌ها شاید کرونا و مدیریت آن دیگر اولویت نیست؟ باید بپذیریم که در اوج‌های گذشته حالت جنگی در برابر این‌ویروس منحوس نگرفتیم و به هر‌صورت، آن پیک‌ها را پشت سر گذاشتیم. البته بماند که چه عزیزانی که رفتند و چه خانواده‌هایی عزادار شدند.


شهرداری محدودیت‌ها را بیشتر کند
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورا افزود: با تأسی به روح قانون اساسی و همچنین بندهای 2 و 4 ماده 80 قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها و بندهای 1 و 3 ماده واحده و بندهای 36 و 39 منشور حقوق شهروندی به جهت بازگشت هر‌چه زودتر امنیت روانی به شهرمان و با توجه به شروع ایام عزای حضرت سیدالشهدا(ع) و ضرورت برگزاری مجالس سوگواری که مصداق تعظیم شعائر دینی است، شهرداری باید اقداماتی را برای کنترل این‌ویروس در شهر انجام دهد.
دائمی ادامه داد: از سرپرست شهرداری می‌خواهیم برای ایجاد محدودیت‌های هوشمند و کارآمد، مثل افزایش ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، محدود کردن زمان ارائه سرویس‌دهی حمل‌‌و‌نقل عمومی، ایجاد محدودیت لازم و کنترل بهینه در استفاده از فضاهای عمومی و تفریحی، کنترل، تأمین و توزیع اقلام بهداشتی برای استفاده‌کنندگان از خدمات شهری مرتبط با شهرداری با نگاه حمایتی ویژه از اقشار کم‌برخوردار و همکاری جدی با دستگاه‌های فرهنگی شهر برای در اختیار قراردادن مکان‌های عمومی و فضاهای باز برای برگزاری جلسات و هیئات مذهبی و همچنین تأمین و توزیع اقلام بهداشتی ویژه این‌مراسم در دهه اول محرم اقدام کند.

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->