گردهمایی 4000 نوجوان مشهدی در چهلم شهدای شاهچراغ(ع)

هم‌زمان با چهلمین روز شهادت جمعی از زائران حرم مطهر حضرت شاهچراغ، بیش از 4هزار نوجوان مشهدی در حرم امام‌رضا(ع) گردهم آمدند و یاد شهدای این حادثه به‌ویژه سه دانش‌آموز شهید آن را گرامی داشتند.
به‌گزارش آستان‌نیوز، درپی حمله تروریستی به حرم‌مطهر حضرت احمدبن‌موسی(ع) دو دانش‌آموز شیرازی و یک دانش‌آموز اهل سیرجان استان کرمان به شهادت رسیدند. محمدرضا کشاورز، دانش‌آموز پایه دهم دبیرستان و آرشام سرایداران، دانش‌آموز پایه پنجم دبستان، هر دو اهل شیراز بودند. همچنین در این حادثه تروریستی، علی‌اصغر لری گویینی، دانش‌آموز پایه دوم مدرسه عشایری کعبه در روستای چاه‌قوسکی منطقه خیرآباد شهرستان سیرجان، هم شهید شد تا جمع شهدای دانش‌آموز این حادثه سه شهید باشد.
در چهلمین روز شهادت این سه دانش‌آموز، گردهمایی بزرگ «رفیق شهیدم» با حضور نوجوانان مشهدی در مشهد مقدس و در حرم امام‌هشتم برگزار شد و شرکت‌کنندگان در این مراسم، یاد و خاطره این شهدای دانش‌آموز را گرامی داشتند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی حسین‌زاده، کارشناس مذهبی و سخنران این مراسم، ابتدا نکاتی درباره مقام شهید ذکر کرد و گفت: شهید به‌دنبال بندگی واقعی است و هیچ دل‌بستگی و علاقه‌ای به دنیا ندارد.
وی افزود: شهدا لبیک یاحسین(ع) را به‌شکلی واقعی به تصویر کشیدند و معنا کردند، لبیک یاحسین(ع) به‌معنای احیای سنت‌های پیامبر(ص)، بی‌طرف‌نبودن در فتنه‌ها، کوشیدن در راه امام‌حسین(ع)، محبوب‌شدن در راه خدا و احیای فرهنگ عاشوراست.
حسین‌زاده در ادامه گفت: دشمن در عرصه نظامی از قدرت زیاد جمهوری اسلامی ایران می‌ترسد، اما متأسفانه در فضای‌مجازی به‌دلیل نبود سواد رسانه‌ای و ترویج تحلیل‌های نادرست، دشمن با همه قوا مشغول فعالیت است و به‌سمت اهدافش حرکت می‌کند .
سخنران مراسم تأکید کرد: در چنین اوضاعی، ضروری است مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب با جهاد تبیین و روشنگری، سواد رسانه‌ای را افزایش دهیم تا جامعه از لغزش و انحراف در امان بماند.
شعرخوانی، اجرای سرود و قرائت قطعنامه در محکومیت اغتشاشات از دیگر بخش‌های گردهمایی دانش‌آموزان در حرم‌مطهررضوی بود.

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->