اعلام همبستگی مشهدی‌ها با مردم غزه

عصر دیروز، میدان فلسطین مشهد بار دیگر شاهد خروش انقلابی مردم  در همبستگی با فلسطین بود

مرتضی محمدپور| پسربچه خردسالی که از شوک بمباران غزه، آشکارا به خود می‌لرزید، پدری که تکه‌های بدن فرزندش را در کیسه حمل می‌کرد، مادری که نوزاد کفن‎پوش خود را در آغوش گرفته بود و برادری که پیش از شهادت خواهر کوچک‌ترش، شهادتین را به او تلقین می‌داد، همگی روایت‌هایی تلخ و ناگوار از یک فاجعه انسانی است که این روزها به کانون توجه ملت‌های منطقه و جهان تبدیل شده و وجدان‌های بیدار را مخاطب پیام مظلومیت خود قرار می‌دهد. دوشادوش همین وجدان‌های بیدار، مردم مشهد نیز عصر دیروز بار دیگر در میدان فلسطین تجمع کردند تا در امتداد اجتماع مادران، دانش‎آموزان و کادر درمان، این بار مردم مشهد از همه اقشار و آحاد جامعه گرد هم جمع شوند و با مظلومان غزه اعلام همبستگی کنند.
برخلاف اجتماعی که دوازده روز قبل در همین مکان برگزار شد و مشهدی‌ها پیروزی چشمگیر رزمندگان مقاومت در عملیات طوفان‌الاقصی را جشن گرفتند، این بار شادی فتح در وجودشان، جای خود را به خشمی مقدس داده بود و شیرینی پیروزی بر اشغالگران قدس شریف برایشان به تلخ‌کامی و نفرتی بدل شده بود که ریشه در اخبار این روزهای جنگ فلسطین داشت. مشهدی‌ها با همان چفیه عربی و سربند یا مهدی(عج)، این بار تصاویر شهدای مظلوم غزه و قربانیان جنایات صهیونیست‌ها را در دست داشتند و ندای «مرگ بر اسرائیل»، «حیدر‌حیدر» و «حزب‎ا... پیروز است، اسرائیل نابود است» آن‌ها در سرتاسر عرصه میدان طنین‎انداز شده بود.
اگرچه اشک مهمان چشم بسیاری از زنان، مردان و کودکان حاضر در این اجتماع پرشور بود، مهم‌تر از این، چهره‌های برافروخته و مشت‌های گره‎کرده مشهدی‌هایی بود که عصر دیروز، صدای خود را از میدان فلسطین به گوش همه جهانیان رساندند. با حضور عکاسان، تصویربرداران و اصحاب رسانه، قاب‌های ماندگاری از این حضور دشمن‎شکن و انقلابی ثبت و منتشر شد و به تعداد هر نفر، دوربین یک تلفن همراه نیز این حضور را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت تا اگرچه در گردهمایی پرشور‌و‌احساس مشهدی‌ها در عصر دیروز، پرچم‌های آمریکا و اسرائیل به آتش کشیده شد، خود اشغالگران نیز به‌زودی در آتش خشم مقدس امت‌های مسلمان منطقه بسوزند. تصویر داغ مردم غزه در دل و جان اجتماع‌کنندگان دیشب میدان فلسطین آشکارا مشهود بود تا در تاریخ به یادگار بماند که مجاوران امام رئوف(ع) در روز برادرکشی، ساکت نماندند و کنار مظلومان عالم ایستادند. 

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->