«طبری » و قاضی تلگرام پای میز محاکمه

اتهام اکبر ‌طبری اعمال نفوذ و اخذ رشوه برای اخلال در دادرسی پرونده‌های قضایی است

حدود یک سال پیش بود که حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی پس از چند روز نشستن بر مسند ریاست دستگاه قضا دستور بازداشت اکبر طبری، معاون اجرایی حوزه ریاست سابق قوه‌قضائیه، را صادر کرد. طبری در دوره مرحوم آیت‌ا...‌ هاشمی‌شاهرودی نیز مدیرکل امور مالی قوه‌قضائیه بود. رئیسی در اولین سخنرانی خود اعلام کرد که «در خود قوه قضائیه با مواردی مواجه شده‌ایم و رشوه‌هایی اخذ شده است که بهت‌آور است؛ از آپارتمان‌های صدمتری تا ویلا‌های چندهزارمتری ازجمله این رشوه‌ها بودند.» طبری که تا پیش از دستگیری به مرد همیشه‌درسایه معروف بود، فساد‌های سازمان‌یافته بسیاری را مرتکب شد و به‌دلیل اعمال نفوذ در برخی پرونده‌ها، سازمان اطلاعات سپاه او را دستگیر کرد و برایش پرونده قضایی تشکیل داد. به‌گفته سخن‌گوی دستگاه قضا، ارتباطات خلاف موازین قضایی با برخی اصحاب پرونده و اعمال نفوذ در دستگاه قضایی از اتهامات وی بوده است؛ البته پس از دستگیری طبری و اعلام دلیل دستگیری او افراد دیگری هم که در پرونده این معاون اجرایی سابق حوزه ریاست نقش داشتند، دستگیر شدند و به‌گفته سخــــــــن‌گوی قوه‌قضائیه، بیش از ۱۷نفر که 3نفر آن‌ها قاضی بودند، در جریان این پرونده بازداشت شده‌اند.
دیروز اولین جلسه رسیدگی به پرونده او در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک و به ریاست قاضی بابایی برگزار ‌شد. در این جلسه، کیفرخواست طبری را نماینده دادستان قرائت کرد و اتهاماتی همچون فراری دادن متهمان کلان اقتصادی، جعل سند و اخذ رشوه در کیفرخواست او دیده می‌شود.
قهرمانی تصریح کرد: در پرونده حاضر متهم ردیف اول فردی که به محاکمه کشیده شده شخصی است که در طول حدود ۲۰ سال حضور در قوه قضاییه علیرغم این که رابطه استخدامی نداشته و مامور به خدمت بوده، اقدامات مجرمانه وسیعی را رقم زده است.
همچنین در این پرونده، محاکمه بیژن قاسم‌زاده، بازپرسی که قبلا حکم فیلتر تلگرام و بازداشت تتلو را صادر کرده بود، آغاز شد. وی متهم ردیف یازدهم پرونده طبری است و به اعمال نفوذ در برخی پرونده‌‌ها متهم است. نکته جالب اینکه متهم ردیف نهم، غلامرضا منصوری، قاضی پرونده سعید حنایی، قاتل سریالی زنان مشهدی است. او که حکم اعدام حنایی را صادر کرد، پس از آن مدتی بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه بود و زمانی که قاضی وقت اجرایی لواسان بود، رشوه‌ای بالغ بر ۵۰۰هزار یورو دریافت کرد و از کشور متواری شد. باید دید که چه پشت‌پرده‌های دیگری از پرونده طبری و ارتباطات ناصوابش با اصحاب پرونده برملا خواهد شد.

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->