برخی بر این باورند که پختن گوشت با آب گرم، طعم غذا را بهتر و موادمغذی آن را بیشتر حفظ میکند. این موضوع تاحدی درست است ولی برای هرشرایطی جواب نمیدهد. برای نمونه اگر قصد داشته باشید غذایی مانند سوپ یا خورشت درست کنید، بهتر است که شروع پخت گوشت با آب سرد باشد تا موادمغذی بافت گوشت فرصت بیشتری برای ورود به آب پخت داشتهباشند و غذا خوشطعمتر شود ولی اگر قصدتان از پخت گوشت، مصرف خود آن است، نه آب غذا، بهتر است که گوشت را با آب درحال جوش بپزید. در این حالت در اثر مجاورت گوشت با آب درحال جوش، پروتئینهای سطح گوشت سریع منعقد و مانع خروج هرچه بیشتر آنها به داخل آب پخت میشود. البته باید بدانید که پخت گوشت با آب درحال جوش میتواند سبب دیرپزشدن و سفتی بافت آن هم بشود.