شوشتری|بعد از تکمیل شارستانهای اطراف حرممطهر، با وجود اینکه هنوز همه آنها بهصورت رینگ به یکدیگر اتصال پیدا نکردهاند، تردد عابران پیاده و خودروها هموار شده است.
باتوجهبه دسترسی بهتر شارستانها، زائران از این مسیرها استقبال میکنندو بالا رفتن ترددها باعث میشود کموکسری شارستانها به چشم بیاید. نمونه آن هم مشکلاتی است که چند تن از شهروندان و ساکنان درباره بولوار شهید شوشتری با شهرآرامحله در میان گذاشتند.
تردد سخت ویلچرسوارها
علیرضا همتآبادی از ساکنان قدیمی بولوار امیرالمؤمنین(ع) است. او که معلول است، از مشکل تردد افراد با ویلچر از عرض این خیابان میگوید: از کل آیلند میانی این بولوار، فقط مقابل گذر تشرف شهید سالاریمقدم برای عبور ویلچر آرامسازی شده است.
طبق توضیحات او، به همین دلیل ویلچرسوارها مجبورند برای عبور از عرض خیابان خودشان را به میدان امربهمعروف و نهیازمنکر برسانند که سخت است. درخواست او تعبیه مسیرهای عبور بیشتر برای ویلچرنشینها در آیلند میانی بولوار امیرالمؤمنین(ع) است.
زهرا سبزی، دیگر شهروند این محدوده، با بیان اینکه آبسردکن دقیقا در محل پایانه ونها و ایستگاه اتوبوس زائران قرار دارد، میگوید: باید آبسردکن در راسته بولوار باشد تا دسترسی مردم بهویژه زائران راحتتر شود.
او همچنین به کمبود آبسردکن هم اشاره میکند و میافزاید: همان یک آبسردکن ابتدای بولوار هم از مدتها قبل خراب شده است.
نیمهتمامماندن زیرگذر مقابل رهباغ سلام هم موضوعی است که رضا رفعت از آن صحبت میکند. طبق توضیحات او، شبها معتادان وارد این زیرگذر میشوند که اگر شهرداری آن را تکمیل و به فضای فرهنگی یا نمایشگاه تبدیل کند، هم مردم ترغیب میشوند از آن عبور کنند و هم معتادان جرئت نمیکنند در آن اتراق کنند.
اصلاح با مجوز پلیس راهور
اصلاح آیلند میانی بولوار شهید شوشتری موضوعی است که مسئول فنی و عمران شهرداری منطقه ثامن بعد از شنیدن گلایههای مردم مطرح میکند.
سیدبهمن موسوینیا در توضیح بیشتر میگوید: قراردادی برای بازپیرایی بولوار شهید شوشتری طراحی خواهدشد که طبق آن شهرداری اصلاحاتی را در این معبر انجام دهد. نکته مهم این است که بهدلیل عرض زیاد این بولوار و همچنین سرعت تردد خودروها، نمیتوان همچون فرعیها در هر نقطهای از آیلند میانی آن گذر عابرپیاده و مسیر عبور ویلچر تعبیه کرد.
بهگفته او، بااینحال طرح پیشنهادی به سازمان ترافیک و نیز پلیس راهور ارائه خواهد شد و هر نقطهای که تأیید شود، برای عبور ویلچر آرامسازی خواهد شد.
این مقام مسئول در توضیح زیرگذر این بولوار نیز به تأمین اعتبار برای تکمیل و تجهیز آن اشاره کرد و با بیان اینکه کاربری این زیرگذر فرهنگی است، تصریح میکند که در فهرست تأمین اعتبار پروژههای امسال نیست.
همچنین رئیس اداره خدمات شهری شهرداری منطقه ثامن در توضیح کمبود نیمکت و آبسردکن در این بولوار میگوید: رهباغهای موجود در این بولوار به آبسردکن مجهز هستند که شهروندان میتوانند از آنها استفاده کنند. طبق توضیحات او در اطراف حرممطهر 44آبسردکن قرار دارد و راهاندازی آبسردکن جدید حدود 400میلیون تومان اعتبار میطلبد.
رحمان اسعدی اضافه میکند: آب آبسردکن ابتدای این بولوار در راستای اجرای پروژه مجاورش قطع شده است که با تکمیل پروژه در تابستان امسال، دوباره راهاندازی خواهد شد.
اسعدی درباره کمبود نیمکت در این بولوار هم به طرح تجهیز فلاورباکسها به نیمکت اشاره میکند.