رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی:

شهروندان برای شکایت از اداره‌ها با ۱۲۸ تماس بگیرند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری (فواد) در استان با شماره۱۲۸ خبر داد و گفت: شهروندان می‌توانند برای شکایت از کارمندان، مدیران یا مسئول هر بخشی در دستگاه‌های اجرایی با شماره‌گیری۱۲۸، با سامانه پاسخگویی ارتباط برقرار کرده و پس از ثبت شکایت، ظرف ۲تا 3ساعت پاسخ خود را دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، حسن پارسی‌پور در حاشیه دوره آموزشی این سامانه که با حضور مدیران، معاونان و مسئولان روابط عمومی و بازرسی دستگاه‌های اجرایی استان در محل جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد افزود: خراسان رضوی به‌عنوان پنجمین استان کشور، شاهد راه‌اندازی و استقرار سامانه فوریت‌های اداری (فواد) با شماره‌۱۲۸ است که این سامانه با هدف افزایش شفافیت، پاسخگویی و ارتقای کیفیت خدمات دستگاه‌های اجرایی به شهروندان راه‌اندازی شده است.
وی اظهار کرد: سامانه۱۲۸ فواد به شهروندان اجازه می‌دهد تا هرگونه اعتراض نسبت به خدمات دستگاه‌های اجرایی و کارمندان دولت را فوری ثبت کرده و تا حصول نتیجه، شکایت خود را پیگیری کنند. این اقدام در راستای تحقق شعار «خدمتگزاری به مردم» در دولت چهاردهم انجام شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: استقرار سامانه فواد با شماره۱۲۸، گامی مهم برای تسهیل ارتباط مردم با حاکمیت و تضمین حقوق شهروندی است. پارسی‌پور افزود: به‌دلیل جایگاه معنوی استان در جوار بارگاه امام رضا(ع)، خود را مکلف به پاسخگویی و شفافیت در قبال شهروندان می‌دانیم و سامانه ۱۲۸ این امکان را فراهم می‌آورد.

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->