ایرنا: رژه امسال روز ارتش در 29فروردین که روز ارتش نامگذاری شده است، بهدلیل شیوع ویروس کرونا، در بسیاری از شهرهای کشور بهصورت خودرویی و موتوری برگزار شد. مراسم روز ارتش در مشهد نیز با حضور استاندار خراسانرضوی، فرماندهان نظامی استان و دیگر مسئولان شهری و استانی همزمان با سراسر کشور بهصورت خودرویی و موتوری برگزار شد.
استاندار خراسانرضوی در این مراسم ارتش را نماد ولایتمداری، میهندوستی، غیرت و شجاعت دانست و گفت: نامگذاری ۲۹فروردین بهنام ارتش، نشانگر اهمیت و جایگاه خاص این نیرو در کشور است؛ ارتش بارها در آزمونهای مختلف نظامی، خدمترسانی و دفاع از ارزشهای انقلاب نقشآفرینی کرده و موجبات رضایتمندی ملت را فراهم آورده است.
محمدصادق معتمدیان ادامه داد: ارتش در سالهای گذشته در مقاطع مختلف همواره حاضر و پیشقدم بوده و در کمکرسانی به مردم و حوادث و بلایای مختلف از جمله در مبارزه با ویروس کرونا نیز به کمک هموطنان آمده است. وی گفت: فرماندهان و رزمندگان دلاور ارتش هدفی جز خدمت به اسلام و انقلاب و حفظ تمامیت ارضی کشور نداشتهاند؛ افزایش توان دفاعی و قدرت بازدارندگی و تلاش ارتش جمهوری اسلامی در مجهزشدن به فناوریهای نوین و دسترسی به علوم و فناوریها و تبدیلشدن به قدرت اول در منطقه درخور تحسین و قدردانی است؛ اقتدار و آمادگی ارتش پیامد تفکر انقلابی و استکبارستیزی فرماندهان ارتش است.
29فروردین، روز عید ارتش
فرمانده قرارگاه منطقهای شمالشرق ارتش همچنین با تأکید بر اینکه ۲۹فروردین روز عید ارتش است، اظهار کرد: این روز، روز فرمان تاریخی امام(ره) و روزی است که در آن اوضاع سخت و در شرایطی که مخالفان، شعار انحلال ارتش را سر میدادند، امام(ره) با تفکر هوشمندانه خود با فرمان روز ارتش، خط قرمزی بر سخنان معاندان و مخالفان کشید.
امیر سرتیپ رضا آذریان افزود: ارتش همواره در کنار مردم بوده و در بهثمررسیدن و تثبیت انقلاب و مبارزه با تجزیهطلبان و همچنین در 8سال دفاع مقدس و بعد از آن در بلایای طبیعی و کمک به مردم و در افزایش توان دفاعی کارهای بزرگی انجام داده است و امروز به جایی وابستگی ندارد و با توان علمی و تحقیقاتی خود به بالاترین توان رسیده است. وی ادامه داد: امروز در همه زمینهها دشمن را رصد میکنیم و آمادهایم در صورتی که دست به کاری بزند، به شدیدترین وجه مقابله کنیم.