حسین باغگلی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، استقبال زائرین و مجاورین را از جشنواره غذای ملل و صنایع دستی را مطلوب ارزیابی و اظهار کرد: در این جشنواره علاوهبر تعامل، آشنایی و تبادل فرهنگی آنچه که به طور غیر مستقیم تاثیرگذار است الفت میان قلبها است، اینکه ما با افغانستانیها، لبنانیها و... احساس بیگانگی نداشته باشیم کما اینکه فرهنگ کشورهای مذکور به فرهنگ کشورمان نزدیک است.
وی در خصوص گسترش این جشنواره بیان کرد: هماکنون از سایر کشورها در ایران ساکن هستند، اما از نظر کمی تعداد زیادی نیستند لذا برای حضور بسیط سایر کشورها و گسترش این جشنواره سیاستهای کلانتری نیز وجود دارد. ضمن اینکه در آن لایه اجتماعی و مردمی سراغ کشورهایی میرویم که به طور طبیعی فراوانی حضور آنان احساس شود. به عنوان مثال، عموم شهروندان با کشورهایی نظیر افغانستان و لبنان احساس همآمیزی دارند، اما اگر بخواهیم به سرعت به تعداد کشورهای حاضر در جشنوارههای این چنینی بیفزاییم حالت غیرطبیعی به خود میگیرد.
رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ادامه داد: در شرایط فعلی ارتباط کشورهای دنیا بیشتر بر لبه سیاسی آنهاست و اگر بخواهیم از این لایه عبور کنیم باید ارتباطات را در لایه فرهنگی رسوخ دهیم و ارتباطات بین لایههای فرهنگی ادبیات ارتباطات سیاسی را در درازمدت تغییر میدهد، همان چیزی که دنیای امروز برای گفتگو به آن نیاز دارد.
باغگلی همزمانی ماه مبارک رمضان و عید نوروز را یک فرصت جدی فرهنگی برشمرد و گفت: در حوزه فرهنگی ما میراثدار فرهنگ ایرانی و فرهنگ اسلامی هستیم که در ۹۰ درصد شرایط همپوشانی دارند. با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان زیست شبانه شهروندان افزایش پیدا میکند و هماکنون با عید نوروز و فصل بهار مقارن است، یک فرصت جدی فرهنگی را برای انجام امور ما ایجاد کرده است. ضمن اینکه نشاط مومنانه مغایرتی با نشاط حوزه شهری ندارد.