رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

فرمانده کل انتظامی کشور: کاهش تصادفات جاده‌ای منجر به فوت در نوروز ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۶۶۴۹
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
فرمانده کل انتظامی کشور: کاهش تصادفات جاده‌ای منجر به فوت در نوروز ۱۴۰۲
فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه حجم تردد بین‌استانی و شهرستانی جاده‌های کشور در نوروز امسال به بیش از ۳۶۰ میلیون رسید، گفت: مسافران و رانندگان در روزهای پایانی تعطیلات با صبر و حوصله بیشتری رانندگی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز،  سردار احمد رضا رادان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه استان گیلان با اشاره به حجم تردد در جاده‌های کشور و استان گیلان در نوروز ۱۴۰۲ اظهار داست: گیلان در مقایسه با سایر استان‌های کشور جزو استان پرتردد و پرحضور بوده است.

فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه حجم تردد بین‌استانی و شهرستانی جاده‌های کشور در نوروز امسال براساس آخرین آمار به مرز ۳۶۰ میلیون رسید تصریح کرد: حجم تردد مردم در جاده‌های کشور از سال گذشته بیشتر بود.

سردار رادان با اشاره به پایان تعطیلات نوروزی خاطرنشان کرد: با توجه به بازگشت مسافران و اتمام سفر‌های نوروزی در این ایام پایانی پیش‌بینی می‌شود حجم تردد در جاده‌های کشور بسیار افزایش یابد، لذا از مردم، مسافران و رانندگان تقاضا داریم که در روز‌های پایانی تعطیلات حتماً با صبر و حوصله بیشتری رانندگی کنند.

وی با بیان اینکه پلیس برای حفظ جان مردم و سلامت مسافران از هیچ کوششی دریغ نکرده است افزود: به مردم عزیز توصیه می‌کنیم که از سرعت خود در جاده‌ها بکاهند و به آرامی حرکت کنند و اگر احساس خستگی کردند حتماً دقایقی را در کنار جاده استراحت کنند تا با بی‌احتیاطی در پایان سفر، خاطره تلخی برای آنان باقی نماند.

فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگانی در نوروز امسال خبر داد و بیان کرد: با وجود اینکه شاهد کاهش تلفات نسبت به سال گذشته بودیم، اما همین آمار نیز زیبنده مردم و فرهنگ ما نیست و امیدواریم آمار تلفات با رعایت مقررات بسیار کاهش یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->