صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علم و ورزش

چرا چربی شکم از بین نمی‌رود؟

  • کد خبر: ۱۸۰۷۱
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۹
ممکن است بیشتر افراد برای ازبین‌رفتن چربی شکم خود راه‌های متفاوتی مثل ورزش، رژیم‌های سخت و حتی خوردن قرص‌های چربی‌سوز را امتحان کرده باشند؛ اما چرا ازبین‌نرفتن چربی شکم به این آسانی‌ها نیست؟ این موضوع می‌تواند چند دلیل اصلی و مهم داشته باشد.

افزایش سن
وقتی که سن بالاتر می‌رود، بدن تمایل بیشتری به افزایش وزن و افزایش چربی شکم دارد. با افزایش سن مقدار سوخت‌و‌ساز بدنشان کاهش می‌یابد. زنان با افزایش سن به مرحله یائسگی می‌رسند و اگر زنان وزنشان پس از رسیدن به دوران یائسگی افزایش یابد، این احتمال بسیار زیاد است که چربی‌ها بیشتر در ناحیه شکم ذخیره شود.

اعتقاد به چربی‌سوزی موضعی
خیلی‌ها هنوز اعتقاد دارند راه مبارزه با ازبین‌نرفتن چربی شکم تمرینات دراز‌ونشست است؛ اما بهترین راه‌حل ترکیب تمرینات بدن‌سازی، هوازی شدید و تمرینات مربوط به عضلات میان‌تنه است. تمرینات هوازی به‌تن‌هایی برای کم‌کردن سایز دور کمر و شکم کافی نیست. ترکیب تمرینات بدن‌سازی و هوازی بهترین نتایج را به وجود می‌آورد.

خوردن غذا‌های فراوری‌شده
غلات تصفیه‌شده مثل نان سفید، کلوچه، چیپس‌ها و همچنین شکر تصفیه‌شده در نوشیدنی‌های شیرین و دسر‌ها باعث ورم در بدن می‌شود. چربی شکم به ورم وابسته است، همچنین خوردن بیش‌ازحد غذا‌های فراوری‌شده مانع از این می‌شود که چربی شکم خود را از دست بدهید.

پایین‌بودن شدت تمرینات
چربی شکم بسیار سرسخت است. افرادی که یک جلسه با شدت بالا تمرین می‌کنند، نسبت به افرادی که تمرینات با شدت پایین انجام می‌دهند، چربی‌های شکم خود را بیشتر از دست داده‌اند. درحقیقت تمرینات با شدت پایین، تغییرات چشم‌گیری در افراد ایجاد نمی‌کند. شما به تمریناتی با شدت بالا نیاز دارید، زیرا هدف نهایی، سوزاندن کالری بیشتر است و تمرینات شدید دقیقا شما را به این هدف می‌رساند. تمرینات با شدت بالا باعث می‌شود شما کالری بیشتری در زمان کمتر بسوزانید.

استرس زیاد
تحقیقات زیادی نشان داده‌اند که استرس بر چربی شکم تأثیرگذار است. همه ما ممکن است به‌هردلیلی در طول روز یا در زندگی دچار استرس شویم. استرس باعث افزایش هورمون کورتیزول در بدن می‌شود و این هورمون سوخت‌وساز بدن را کاهش می‌دهد و این عامل اصلی ارتباط بین استرس و چاقی است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.