صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه مرغ ترش یک غذای شمالی پرطرفدار

  • کد خبر: ۴۲۵۷۱
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
لذت چشیدن یک غذای شمالی را نباید فقط با سفر به این خطه تجربه کرد. شما می‌توانید در آشپزخانه کوچکتان و با استفاده از یک دستور پخت دقیق، این عطر و بو را به خانه‌هایتان بیاورید.
سمیه اخترشناس  | شهرآرانیوز؛ لذت چشیدن یک غذای شمالی را نباید فقط با سفر به این خطه تجربه کرد. شما می‌توانید در آشپزخانه کوچکتان و با استفاده از یک دستور پخت دقیق، این عطر و بو را به خانه‌هایتان بیاورید. توصیه می‌کنیم این کار را با تهیه مرغ ترش سالم که امروز قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم شروع کنید.
 
مناسب برای: ٦ نفر
مدت زمان طبخ: ۱۸۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۴۲۰۰ تومان
 
 
 
 

مواد لازم:

  • مرغ متوسط   یک عدد
  • پیاز درشت   یک عدد
  • رب نارنج   نصف لیوان
  • آب نارنج   نصف لیوان
  • رب گوجه‌فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری
  • آب   ۳ لیوان
  • سیر    چندحبه
  • روغن، نمک، ادویه و زعفران  به مقدار لازم
 

طرز تهیه مرغ ترش:

 
 
بعد از شستن مرغ، داخل و خارج آن را به طور کامل کمی نمک بزنید. بعد با ادویه دلخواهتان دوباره آن را مزه‌دار کنید.

 
درون قابلمه‌ای روغن بریزید. تقریبا تا نصف مرغ باید داخل روغن باشد. روغن که داغ شد، اول قسمت ران و بعد طرف سینه را سرخ کنید. حالا پیازی را رنده و به مرغ در حال سرخ شدن اضافه کنید.
 
 
رب نارنج، رب گوجه‌فرنگی و آب را با هم مخلوط و به مرغ اضافه کنید. سس که جوش آمد، زیر حرارت را کم و سیر را به آن بیفزایید. اجازه بدهید مرغ کاملا بپزد و جابیفتد.

استفاده از سیر ترشی به جای سیر خام طعم فوق‌العاده‌ای به غذایتان می‌دهد.


برای تزیین مرغ می‌توانید پیاز را خلال و با جعفری و آب‌لیمو مخلوط کنید.


‌ادویه شما می‌تواند مخلوطی از زردچوبه، فلفل، دارچین، پودرسیر یا ادویه دیگری باشد که دوست دارید.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.