سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ خوراک سبزیجات از غذاهای بسیار خوشمزه است که تا آن را نخورید، نمیتوانید درباره آن قضاوت کنید. این غذا در هر نوبت پخت طعم جدیدی دارد، چون میتوانید هربار سبزیجات جدیدی به آن اضافه کنید. با وجود این، توصیه میکنم کدو، بادمجان و گوجه فرنگی پای ثابت خوراکتان باشد.
مناسب برای: ۵ نفر
مدت زمان پخت: ٣٠ دقیقه
هزینه تمام شده برای هرنفر: ۳۰۰۰ تومان
مواد لازم
کدو: ۴ عدد
بادمجان: ۵ عدد
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: یک عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: چند حبه
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: یک عدد
کرفس: ۲ ساقه
قارچ: ۵۰۰ گرم
نخودفرنگی و ذرت: یک لیوان
روغن، ادویه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه خوراک سبزیجات
سبزیجات را خلالی یا نگینی خرد کنید. بعد پیاز و سیر را سرتفت بدهید و به آن ادویه (فلفل، زردچوبه و دارچین) بزنید.
گوجه فرنگی، کرفس، هویج، فلفل دلمه، نخودفرنگی و ذرت را به سیر و پیاز اضافه کنید.
کدو، سیب زمینی و بادمجان را هم که جداگانه با کمی روغن سرخ کرده اید، به مواد خوراک بیفزایید.
در آخر هم قارچ را روی خوراک بریزید. اگر دوست داشتید میتوانید کمی شوید خردشده هم به خوراک اضافه کنید. قدری نمک و پودر سیر هم روی هر لایه بریزید تا کاملا به خورد سبزیجات برود. در پایان، در ظرف را بگذارید تا مواد قدری بخارپز شود.
نکته: می توان تمام سبزیجات این خوراک را برای افرادی که چربی برایشان ضرر دارد، به جای روغن، با نصف لیوان آب نارنج درون قابلمه ای ریخت و پخت.