سد دز پُر شد | احتمال افزایش خروجی سد دز وجود دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آزادراه تهران شمال مسدود شد + علت (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است
سرخط خبرها

بیسکوییت کرم‌دار را با روش خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید

  • کد خبر: ۴۸۳۶۲
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
بیسکوییت کرم‌دار را با روش خانگی، سالم و خوشمزه تهیه کنید
بیسکوییت کرم‌دار یکی از بیسکویت‌های پرطرفدار در سراسر دنیا می‌باشد که در مزه‌ها و طعم‌های مختلف به صورت ساده و یا کاکائویی با انواع فیلینگ‌ها و کرم‌ها تهیه می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در این عصر‌های سرد زمستانی هیچ چیز به اندازه یک چای یا دمنوش داغ نمی‌چسبد. به ویژه اگر قدری بیسکویت یا کیک و کلوچه خانگی هم همراه آن باشد. برای همین، این هفته می‌خواهم دستورالعمل تهیه یک بیسکویت خانگی خوشمزه آموزش بدهم. امیدوارم آن را بپزید و از خوردنش درکنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مناسب برای: ۵ نفر
زمان تهیه: ۱۶۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کرم دار:

آرد سفید:  ۲۸۰ گرم
نشاسته ذرت:  ۲۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
روغن مایع:  ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
عسل:  یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل و نمک:  اندک

طرز تهیه

1.درون ظرفی تخم مرغ، وانیل و پودرقند را خوب مخلوط کنید. سپس روغن مایع، شکلات ذوب شده خنک و عسل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آن‌ها را هم بزنید.
 
بیسکویت کرم دار
 
2.آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و به اندازه یک نوک انگشت نمک را با هم الک و به مخلوط اضافه و آن را خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
 
بیسکویت کرم دار
 
3.خمیر آماده را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. خمیر را بیرون بیاورید و آن را با وردنه به قطر ۳ سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید. خمیر‌های قالب زده را داخل سینی‌ای بچینید که ازقبل کف آن کاغذ پهن کرده اید. سینی را ١٥ تا ٢٠ دقیقه با درجه ١٨٠ درون فر بگذارید تا بیسکویت‌ها بپزد. وقتی بیسکویت‌ها از کاغذ راحت جدا شوند، به معنای پخته بودن آن هاست.
 
بیسکویت کرم دار
 
 
4.برای درست کردن کرم، ۲۰۰ گرم پودرقند و ۸۰ گرم کره‌ای را که هم دمای محیط است با مقداری وانیل یا هراسانس دیگری خوب هم بزنید تا پفکی و سفید شود. کرم را پهن کنید و ٥ دقیقه داخل فریزر بگذارید. بعد با همان قالب بیسکوییت، کرم را قالب بزنید و بین بیسکویت‌ها بگذارید.
 
بیسکویت کرم دار
 
 
نکته: می‌توانید بعد از اینکه بیسکویت‌ها خنک شد، کرم را بین آن‌ها بگذارید.
نکته: شکلات را به روش بنماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->