سفر مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه به کابل | آب و مهاجران محور گفت‌و‌گو‌ها فوتسالیست افغانستانی بهترین بازیکن جام رمضان فوتسال مشهد شد تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و یمن برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در تورنمنت مراکش قیمت افغانی به تومان و دلار (پنجشنبه، ۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی
سرخط خبرها

استاد «گل‌ زمان» پدر موسیقی پشتو در افغانستان درگذشت

  • کد خبر: ۱۰۰۵۳۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶
استاد «گل‌ زمان» پدر موسیقی پشتو در افغانستان درگذشت
استاد گل زمان یکی از خوانندگان پشتو زبان مطرح افغانستان و از پیشکسوتان این عرصه که پدر موسیقی پشتو لقب گرفته بود، جمعه شب در سن ۸۴ سالگی و بر اثر بیماری درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاد گل زمان، خواننده مشهور پشتو زبان افغانستان درگذشت. شماری از هنرمندان مرگ او تأیید کردند.

«شفیق مرید»، آواز خوان افغانستانی در پیامی، استاد گل زمان را «هنرمند واقعی» توصیف کرد و مرگ او را به خانواده و علاقمندانش تسلیت گفت.

استاد گل زمان کیست؟

گل‌زمان در سال ۱۳۱۸ در ولایت پکتیا زاده شد. او آوازخوان مشهور ولایت خوست بود. علاوه بر آهنگ‌سرایی نوازنده و آهنگ ساز نیز است. او در سال ۱۳۴۳ همکاری خود را با رادیو کابل آغاز کردد.

گل زمان در سال ۱۳۶۱ جایزه آهنگ‌سرای درجه دو در سال ۱۳۶۲ جایزه آهنگساز درجه یک را در افغانستان بدست آورد. گل زمان بیشترین آهنگ‌های پشتو را در رادیو افغانستان خوانده‌ است.

بیش از ۸۵۰ آهنگ در آرشیو موسیقی رادیو افغانستان و بیش از هشتاد آهنگ در آرشیو تلویزیون ملی افغانستان با صدای او موجود است.

حکومت اشرف غنی به استاد گل زمان، لقب «پدر موسیقی پشتو» را اهدا کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->