طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

استاد «گل‌ زمان» پدر موسیقی پشتو در افغانستان درگذشت

  • کد خبر: ۱۰۰۵۳۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶
استاد «گل‌ زمان» پدر موسیقی پشتو در افغانستان درگذشت
استاد گل زمان یکی از خوانندگان پشتو زبان مطرح افغانستان و از پیشکسوتان این عرصه که پدر موسیقی پشتو لقب گرفته بود، جمعه شب در سن ۸۴ سالگی و بر اثر بیماری درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاد گل زمان، خواننده مشهور پشتو زبان افغانستان درگذشت. شماری از هنرمندان مرگ او تأیید کردند.

«شفیق مرید»، آواز خوان افغانستانی در پیامی، استاد گل زمان را «هنرمند واقعی» توصیف کرد و مرگ او را به خانواده و علاقمندانش تسلیت گفت.

استاد گل زمان کیست؟

گل‌زمان در سال ۱۳۱۸ در ولایت پکتیا زاده شد. او آوازخوان مشهور ولایت خوست بود. علاوه بر آهنگ‌سرایی نوازنده و آهنگ ساز نیز است. او در سال ۱۳۴۳ همکاری خود را با رادیو کابل آغاز کردد.

گل زمان در سال ۱۳۶۱ جایزه آهنگ‌سرای درجه دو در سال ۱۳۶۲ جایزه آهنگساز درجه یک را در افغانستان بدست آورد. گل زمان بیشترین آهنگ‌های پشتو را در رادیو افغانستان خوانده‌ است.

بیش از ۸۵۰ آهنگ در آرشیو موسیقی رادیو افغانستان و بیش از هشتاد آهنگ در آرشیو تلویزیون ملی افغانستان با صدای او موجود است.

حکومت اشرف غنی به استاد گل زمان، لقب «پدر موسیقی پشتو» را اهدا کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->