سرخط خبرها

وظیفه داریم چهره‌های ماندگار را به مردم معرفی کنیم

  • کد خبر: ۱۰۰۵۵
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۲
  • ۲
وظیفه داریم چهره‌های ماندگار را به مردم معرفی کنیم
بازدید سرزده شهردار از سمپوزیوم مجسمه‌سازی مشهد
گروه هنر| نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی شهدا و مفاخر مشهد که از دوم آذرماه به‌همت شهرداری مشهد در چارسوق هنر بوستان کوهسنگی برپا شده است هر روز با استقبال چشمگیری از سوی مسئولان، هنرمندان و شهروندان همراه است. شهردار مشهد نیز خود روز گذشته از ۲۰ اثر درحال ساخت این سمپوزیوم بازدید کرد و به ۲۰ مجسمه‌ساز مطرح کشور که در این رویداد گرد هم آمده‌اند خداقوت گفت. در این دیدار علیرضا شهریاری عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز محمدرضا کلایی را همراهی می‌کرد.
کلایی در حاشیه بازدید از این سمپوزیوم و در جمع هنرمندان مجسمه‌ساز گفت: مفاخر فرهنگی و ادبی خراسان برای همه الگو هستند و ما به‌عنوان مسئولان شهری وظیفه داریم شخصیت آن‌ها را در معرض دید عموم قرار دهیم تا سرمشقی برای شهروندان باشند. به‌گفته این مقام مسئول، تمام داشته‌های یک شهر سرمایه‌های فکری، ذهنی و به‌خصوص اشخاصی هستند که به شهر عظمت می‌بخشند: «ما به‌عنوان مسئولان شهری وظیفه داریم چهره این بزرگان را به طرق گوناگون در شهر به مردم بشناسانیم تا در یاد آن‌ها و نیز نسل‌های آینده ماندگار شوند.» به نظر شهردار مشهد، یکی از اقدامات مهمی که برای زنده نگه‌داشتن نام و یاد چهره‌های ماندگار می‌توان انجام داد، نام‌گذاری خیابان‌های شهر به نام آنان و نیز برپایی رویداد‌های فرهنگی و هنری ازجمله سمپوزیوم‌های مختلف مجسمه‌سازی است که اکنون این اتفاق در شهر مشهد برای بزرگداشت مفاخر و بزرگان خراسان درحال برگزاری است: «در این سمپوزیوم هنری، همه استادان مطرح و نام‌آور هنر مجسمه‌سازی در یک رویداد بی‌نظیر فرهنگی در مشهد دور یکدیگر جمع شده‌اند. باید چنین برنامه‌های فرهنگی در مشهد که پایتخت معنوی ایران است و ظرفیت‌های هنری و اجتماعی گسترده‌ای دارد، به یک الگو در کشور تبدیل شود.»

شهدا و مشاهیر
در نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مشهد ابراهیم پاپی‌راد سردیس «شهید فرامرز عباسی»، قدرت‌ا... معماریان سردیس «شهید موسی نامجو»، زهرا‌موسوی‌اصل سردیس «شهید محمود صارمی» و محمدحسین خیرآبادی مجسمه «شهید پرویز حبرانی» را خواهند ساخت. علیرضا قدم‌یاری، علی‌لوایی، هادی عارفی‌منش و فردین اسفندیاری نیز به ترتیب مشغول ساخت سردیس‌های «شهید نورعلی شوشتری»، «شهید محمود کاوه»، «شهیدعلی‌اندرزگو» و «شهید ابراهیم فخرایی» هستند.
همچنین هادی ضیاءالدینی ساخت مجسمه «مهدی‌اخوان‌ثالث»، ملک‌دادیار‌گروسیان ساخت مجسمه «محمدرضا شفیعی‌کدکنی»، ربین حیدری ساخت مجسمه «عماد خراسانی»، یاسر حسینی ساخت مجسمه «علی رواقی» را بر عهده دارند. هاشم شفیعی سردیس «رضا سعیدی»، علی چراغی سردیس «حسین‌ترمه‌چی» و عطا صحرایی سردیس «منصور نریمان»، را می‌سازند.
از دیگر سردیس‌های مفاخر فرهنگی که ساختشان در این سمپوزیوم رو به اتمام است «محمدرضا حکیمی»، «محمد خادم»، «حسین زمرشیدی»، «عباس‌اخوین» و «انوشیروان ارجمند» است که به‌ترتیب به دست جعفر نجیبی، مهدی وثوق، نادیا جوادی، مرتضی دستجردی و نادر قشقایی ساخته می‌شوند.
آیین پایانی و رونمایی از آثارجمعه ۸ آذر برگزار خواهد و علاقه‌مندان می‌توانند تا زمان یاد شده هرروز از ساعت ۷ تا ۱۸ از این سمپوزیوم دیدن کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عنایت الله بصیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
0
0
جای تقدیر است استاد گرامی عباس اخوین خندان نشست وتندیس ایشان درست شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
0
0
موفق باشید. عالی بود و قابل قدر استاد محترم عباس اخوین خندان نشست وتندیس خودبدید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->