حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صدر اعظم آلمان: با قطع ارتباط بانک‌های روس با سوئیفت آنها منزوی می‌شوند

  • کد خبر: ۱۰۰۵۶۴
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴
صدر اعظم آلمان: با قطع ارتباط بانک‌های روس با سوئیفت آنها منزوی می‌شوند
شولتس بابیان اینکه چالش بین پوتین و دنیای آزاد نباید دردهای گذشته را تکرار کند، گفت: پوتین برای این جنگ علیه اوکراین را آغاز کرد که آزادی اوکراینی‌ها رژیم او را به چالش می‌کشید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولاف شولتس صدر اعظم آلمان روز یکشنبه در سخنرانی در مجلس این کشور اعلام کرد که کشورش سلاح مورد نیاز اوکراین برای جنگ در برابر روسیه را تامین می کند.

شولتس گفت :همراه با اتحادیه اروپا درکنار اوکراین هستیم. ما به عنوان آلمان و اتحادیه اروپا در سمت درست تاریخ ایستاده ایم.

صدراعظم آلمان گفت که روسیه در حال ویران کردن اوکراین و دموکراسی در این کشور است.

وی با بیان اینکه این جنگ صربه بزرگی به اقتصاد روسیه خواهد زد، بار دیگر از ضرورت تحریم روسیه سخن گفت.

شولتس گفت: باید جنگ فاجعه‌بار پوتین علیه اوکراین را پایان دهیم. با قطع ارتباط بانک‌های روس با سوئیفت، در حال منزوی کردن آنها هستیم.

وی با بیان اینکه بازار بورس روسیه اخیرا سقوط کرد و این نشان می‌دهد که تحریم‌ها موثر بوده‌اند، گفت: روسیه هزینه جنگ با اوکراین را خواهد پرداخت.

وی تاکید کرد: به پوتین اجازه نمی‌دهیم عقربه‌های ساعت را به قرن نوزدهم بازگرداند.

شولتس بابیان اینکه چالش بین پوتین و دنیای آزاد نباید دردهای گذشته را تکرار کند، گفت: پوتین برای این جنگ علیه اوکراین را آغاز کرد که آزادی اوکراینی‌ها رژیم او را به چالش می‌کشید.

صدر اعظم المان تاکید کرد: باید مطمین شویم که جنگ پوتین به دیگر نقاط اروپا سرایت نمی‌کند. از متحدین خود در ناتو همانند آلمان دفاع می‌کنیم.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->