شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد گمشده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز نگرانی فواد حسین از رسیدن آتش جنگ اوکراین به منطقه

  • کد خبر: ۱۰۰۵۵۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
ابراز نگرانی فواد حسین از رسیدن آتش جنگ اوکراین به منطقه
وزیر خارجه عراق در سخنانی نسبت به تاثیر جنگ اوکراین و روسیه بر منطقه و کشورهای عربی هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در مصاحبه با روزنامه الشرق الأوسط با اشاره به بحران شکل گرفته میان روسیه و اوکراین و تاثیر آن بر خاورمیانه اظهار کرد: ما بسیار نگران این وضعیت هستیم، اگر خدای ناکرده به یک جنگ بزرگ تبدیل شود، منجر به یک جنگ جهانی خواهد شد که در بسیاری از نقاط جهان ویرانی به بار خواهد آورد. این درگیری ممکن است منطقه عربی را تحت تأثیر قرار دهد، چراکه روسیه یک کشور بزرگ است و منافع زیادی در منطقه و نفوذ زیادی دارد و آمریکا نیز یک ابر قدرت است که در کنار اتحادیه اروپا در منطقه حضور دارند.

وی افزود: اگر این جنگ گسترش یابد آتش آن به منطقه نیز خواهد رسید، به همین دلیل ما خواهان حل این درگیری از راه گفت‌وگو و مذاکرات هستیم؛ چراکه در غیر این صورت به وضعیت انفجار خواهیم رسید و عراق و ایران و کشورهای حوزه خلیج (فارس) از مرزهای این انفجار دور نیستند. حل و فصل این مشکل از طریق گفت‌وگو و مذاکره به سود منطقه بوده که عراق نیز جزئی از آن است.

حسین ادامه داد: به نفع منطقه نیست که جنگ شکل بگیرد، چراکه منطقه و به ویژه عراقی‌ها شاهد جنگ‌های مختلف بوده‌اند، در واقع ما قربانی جنگ‌های مستمر هستیم و سه یا چهار نسل عراق در جنگ متولد و در جنگ بزرگ شده اند، این نسل‌ها قربانی این جنگ‌های داخلی و خارجی شده‌اند که حدود ۵۰ سال در عراق به طول انجامیده است و به همین دلیل است که ما مخالف جنگ و خشونت هستیم.

وی همچنین گفت: ما با کشورهای همسایه مشکلات زیادی داریم، اما به موضوع خشونت فکر نمی‌کنیم. باید مسیر گفتگو و مسیر مذاکره انتخاب شود و زمانی که از یک درگیری بزرگ میان یک ابرقدرت و سایر کشورها یا سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) صحبت می‌کنیم، طبیعی است که نگرانی شدیدی در منطقه نسبت به شعله‌ور شدن یک جنگ و کشیده شدن دامه آن به منطقه شکل بگیرد.

فؤاد حسین درباره ارزیابی روابط بغداد با دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت: این رابطه با یک کشور متحد است. طرف آمریکایی نقش مهمی در ائتلاف بین‌المللی برای سرنگونی رژیم سابق داشت. آمریکا در کنار کشورهای دیگر در زمینه مقابله با داعش در عراق نیز ایفای نقش کرد.

وی افزود: عراق برای ساخت زیربناهای خود در بخش نفت و دیگر زمینه‌ها نیازمند روابط با کشورهای غربی است؛ چراکه به دلیل جنگ‌های داخلی و خارجی تمامی زیربناهای کشور تخریب شده است.

وزیر خارجه عراق ادامه داد: ما باید درب را به روی جهان باز کنیم و روابط خوبی ایجاد کنیم. به همین دلیل است که می بینیم که رابطه بغداد با واشنگتن قوی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->