تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف قرار داد (۷ تیر ۱۴۰۴) ادارات دزفول در روز دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) تعطیل خواهند بود صهیونیست‌ها از خوشبینی ترامپ در مورد آتش‌بس در غزه غافلگیر شدند تکرار ادعا‌های ضد ایرانی ترامپ درباره حمله به فردو موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۴ نفر از عوامل دخیل در حمله انتحاری امروز خبر داد بن‌بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است
سرخط خبرها

ابراز نگرانی فواد حسین از رسیدن آتش جنگ اوکراین به منطقه

  • کد خبر: ۱۰۰۵۵۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
ابراز نگرانی فواد حسین از رسیدن آتش جنگ اوکراین به منطقه
وزیر خارجه عراق در سخنانی نسبت به تاثیر جنگ اوکراین و روسیه بر منطقه و کشورهای عربی هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در مصاحبه با روزنامه الشرق الأوسط با اشاره به بحران شکل گرفته میان روسیه و اوکراین و تاثیر آن بر خاورمیانه اظهار کرد: ما بسیار نگران این وضعیت هستیم، اگر خدای ناکرده به یک جنگ بزرگ تبدیل شود، منجر به یک جنگ جهانی خواهد شد که در بسیاری از نقاط جهان ویرانی به بار خواهد آورد. این درگیری ممکن است منطقه عربی را تحت تأثیر قرار دهد، چراکه روسیه یک کشور بزرگ است و منافع زیادی در منطقه و نفوذ زیادی دارد و آمریکا نیز یک ابر قدرت است که در کنار اتحادیه اروپا در منطقه حضور دارند.

وی افزود: اگر این جنگ گسترش یابد آتش آن به منطقه نیز خواهد رسید، به همین دلیل ما خواهان حل این درگیری از راه گفت‌وگو و مذاکرات هستیم؛ چراکه در غیر این صورت به وضعیت انفجار خواهیم رسید و عراق و ایران و کشورهای حوزه خلیج (فارس) از مرزهای این انفجار دور نیستند. حل و فصل این مشکل از طریق گفت‌وگو و مذاکره به سود منطقه بوده که عراق نیز جزئی از آن است.

حسین ادامه داد: به نفع منطقه نیست که جنگ شکل بگیرد، چراکه منطقه و به ویژه عراقی‌ها شاهد جنگ‌های مختلف بوده‌اند، در واقع ما قربانی جنگ‌های مستمر هستیم و سه یا چهار نسل عراق در جنگ متولد و در جنگ بزرگ شده اند، این نسل‌ها قربانی این جنگ‌های داخلی و خارجی شده‌اند که حدود ۵۰ سال در عراق به طول انجامیده است و به همین دلیل است که ما مخالف جنگ و خشونت هستیم.

وی همچنین گفت: ما با کشورهای همسایه مشکلات زیادی داریم، اما به موضوع خشونت فکر نمی‌کنیم. باید مسیر گفتگو و مسیر مذاکره انتخاب شود و زمانی که از یک درگیری بزرگ میان یک ابرقدرت و سایر کشورها یا سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) صحبت می‌کنیم، طبیعی است که نگرانی شدیدی در منطقه نسبت به شعله‌ور شدن یک جنگ و کشیده شدن دامه آن به منطقه شکل بگیرد.

فؤاد حسین درباره ارزیابی روابط بغداد با دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت: این رابطه با یک کشور متحد است. طرف آمریکایی نقش مهمی در ائتلاف بین‌المللی برای سرنگونی رژیم سابق داشت. آمریکا در کنار کشورهای دیگر در زمینه مقابله با داعش در عراق نیز ایفای نقش کرد.

وی افزود: عراق برای ساخت زیربناهای خود در بخش نفت و دیگر زمینه‌ها نیازمند روابط با کشورهای غربی است؛ چراکه به دلیل جنگ‌های داخلی و خارجی تمامی زیربناهای کشور تخریب شده است.

وزیر خارجه عراق ادامه داد: ما باید درب را به روی جهان باز کنیم و روابط خوبی ایجاد کنیم. به همین دلیل است که می بینیم که رابطه بغداد با واشنگتن قوی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->