شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برنامه‌ریزی برای مقابله با بحران‌های زیست‌محیطی امری ضروری است

  • کد خبر: ۱۰۰۶۵۹
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
برنامه‌ریزی برای مقابله با بحران‌های زیست‌محیطی امری ضروری است
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برنامه‌ریزی برای مقابله با بحران‌های زیست‌محیطی ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسن نامی در بازدید از بخش‌های مختلف سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ضرورت انجام کار جمعی و هم‌افزایی سازمانی تاکید کرد و گفت: با همکاری مشترک می‌توانیم نقشی مفیدتر در زمینه مدیریت بحران ایفا کنیم.

 وی افزود: امروز ما هر چه جلوتر می‌رویم ، بحران‌ها نیز تنوع پیدا کرده و اشکال نوینی به خود می‌گیرند. به عنوان مثال می‌توان به بحران‌های زیست‌محیطی اشاره کرد که در نتیجه شکل‌گیری آنها خطرات تازه‌ای زندگی‌مان را تهدید می‌کند و ادامه داد: این بحران‌های نوین نیازمند برنامه‌ریزی و اقدامات موثری هستند که همراه با کار مشترک و هم‌افزایی بیشتر می‌توان به آن دست یافت.

نامی بر ضرورت برگزاری مانورهایی با موضوعات مختلف در تهران و سایر استان‌ها تاکید کرد و نتیجه موثر این مانورها را آمادگی هر چه بیشتر شهروندان برای مقابله درست با بحران‌ نامید.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با بحران‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است که در اجرای برنامه‌ها باید مدنظر قرار گیرد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اقدامات انجام گرفته در تهران را می‌توان به عنوان الگویی  در دیگر شهرهای کشور اجرا و از مدل ساختاری حضور شهرداری تهران در مدیریت بحران پایتخت در دیگر شهرهای کشور نیز استفاده کرد.

همچنین علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این برنامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام گرفته در سازمان در حوزه‌های آمادگی، پیشگیری و بازتوانی بر لزوم افزایش توانمندی مدیریت بحران در حوزه عملیاتی تاکید کرد و با بیان این که دانش موجود کشور در زمینه مدیریت بحران هنوز به طور کامل اجرایی نشده، اظهار امیدواری کرد که دوره مدیریت جدید مدیریت بحران کشور نویدبخش آینده‌ای بسیار درخشان‌تر از وضع موجود خواهد بود.

وی افزود: به لحاظ تئوریک در حوزه مدیریت بحران در کل منطقه اول هستیم ولی به لحاظ عملیاتی نیازمند کار و تلاش بیشتری هستیم.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->