کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات تردد خودرو‌های شخصی در سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱ اعلام شد

  • کد خبر: ۱۰۰۶۶۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
  • ۵
جزئیات تردد خودرو‌های شخصی در سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱ اعلام شد
معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کسانی که با خودروی شخصی قصد عزیمت به شهر‌های مختلف دارند، پلاک خودرو توسط دوربین ناجا ثبت شده و همراه با کدملی، روند واکسیناسیون آن‌ها رصد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی اظهارداشت: همه دستگاه‌های استراتژیک مانند راه و شهرسازی و ناجا به سامانه «ایران من» در طرح محدودیت هوشمند کرونایی متصل هستند و افرادی که با وسایل حمل و نقل عمومی برای نوروز مسافرت می‌روند با ارائه کدملی در صورت تزریق واکسن کرونا، بلیت به آن‌ها فروخته می‌شود و کسانی که با خودروی شخصی قصد عزیمت به شهر‌های مختلف دارند، پلاک خودرو توسط دوربین ناجا ثبت شده و همراه با کدملی، روند واکسیناسیون آن‌ها رصد می‌شود و در صورت عدم تزریق واکسن توسط راننده از مسافرت آن‌ها جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: فقط واکسیناسیون راننده رصد شده و امکانی برای رصد سایر سرنشینان خودرو وجود ندارد بنابراین از هموطنان می‌خواهیم برای پیشگیری از عدم تردد برای مسافرت، حتما اقدام به تزریق واکسن یا تکمیل روند واکسیناسیون خود کنند.

فرهادی با اشاره به اینکه طرح محدودیت هوشمند کرونایی در حال اجرا است، افزود: پایه اساسی اجرای طرح مدیریت هوشمند بر دو اصل اساسی واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی استوار است و فاز سوم این طرح در قالب نظارت واحد‌های صنفی و صنعتی است همچنین فاز چهارم نیز به تردد‌ها و سفر‌های برون شهری اختصاص دارد.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: این طرح با هدف کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا از طریق تبادل اطلاعات بر خط در بستر سامانه «ایران من» به منظور ایجاد تعادل در زندگی روزانه شهروندان و صیانت از سلامت آنان انجام می‌شود و از همه مردم می‌خواهیم همکاری‌های لازم را با انجام و تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی داشته باشند.

به گفته وی، اکنون ۶ هزار بازرس بهداشتی و همراه با نیرو‌های بسیج و سیار دستگاه‌ها به‌صورت فیزیکی نیز با مراجعه به واحد‌های صنفی و اماکن عمومی بر نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون افراد نظارت دارند.

فرهادی افزود: در هفته گذشته حدود ۲۱۷ هزار بازرسی از واحد‌های صنفی انجام شد که از این تعداد ۲۱ هزار واحد اخطار گرفته و پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل شده است.  

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از مجموع بازرسی‌ها، یک هزار  و ۵۱۹ واحد صنفی پلمب و تعطیلی شد که بیشتر شامل صنایع کوچک، تعمیرگاه‌ها، نجاری‌ها، نانوایی‌ها و رستوران‌ها بوده است.

فرهادی با بیان اینکه شیوع سویه امیکرون دارای قدرت انتقال پذیری بسیار بالایی است، تاکید کرد: باید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کنار تزریق دز سوم واکسن به ۹۰ درصد و استفاده از ماسک در اجتماعات تا ۸۰ درصد افزایش یابد تا از ابتلا به امیکرون کاسته شود و از مردم می‌خواهیم که حتما با انجام واکسیناسیون و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی از ابتلا به این سویه پیشگیری کنند.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول ۲۴ ساعت منتهی به روز یکشنبه، ۲۴۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۶۳۱ نفر رسید و چهار هزار و ۴۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی تا هشتم اسفندماه، ۹ هزار و ۵۲۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۸۲ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۰ هزار و ۴۶۷ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۶۳۴ هزار و ۱۲۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

تا کنون ۴۷ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۹۸۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۶۲ میلیون و ۷۳۹ هزار و ۶۳۵ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۴۱۸ هزار و ۲۰ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۷۵۷ نفر دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۱ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۴۱۲ دُز رسید.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده، ۱۸۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ویروس کرونا از اوایل اسفند ۹۸ در کشور شیوع یافت و اکنون در خیز ششم کرونا قرار داریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
0
0
سلام من خودم سه دوزم زدم عید میخوام مسافرت برم با ماشین شخصی ماشینم به اسم خانمم هست بایدچیکار کنم خانمم مریضه نمیتونه واکسن بزنه
محمدکاظم آهویی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
0
0
چگونه باید ثبت‌نام کنم
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
0
0
سلام کجا سایت ایران من باید پلاک رو ثبت کنیم
دربندی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
0
0
سلام ما خودرو مون به نام دخترم هست که ۱۲ سال داره و تازه اعلام کردن دوز اول را میتونن بزن باید چکار کرد ؟
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۲
0
0
سلام ما واکسن زدیم ولی بچه هامون دوز دوم فقط براش آمده دوز سوم نیامده میتونیم بریم سفر
بعد اسم سایت چی بود کجا باید ثبت کنیم می
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->