ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنگ روسیه و اوکراین بر پروژه سفر به فضا تأثیر می‌گذارد؟

  • کد خبر: ۱۰۰۹۲۱
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۰
جنگ روسیه و اوکراین بر پروژه سفر به فضا تأثیر می‌گذارد؟
با توجه به درگیری پیش آمده از سمت روسیه، سخنگوی آژانس فضایی اعلام کرده که به احتمال زیاد، سفر فضایی سال ۲۰۲۲ منتفی خواهد شد. ایلان ماسک، سال گذشته گفته بود اگر خوش شانس باشیم، حتی شاید تا چهار سال دیگر به مریخ برسیم.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ سفر به فضا، مریخ و ماه همیشه یکی از بزرگ‌ترین رؤیا‌های نسل بشر بوده است. رؤیایی که به همت و لطف فضانوردان، اهالی ناسا و تمامی کسانی که عمرشان را در مسیر شناخت کهکشان‌ها گذاشته اند، تا حدودی به واقعیت نزدیک شده است.

با این حال همچنان همه چیز در مقیاس کوچک و تنها با تعدادی انگشت شمار بررسی شده است و اجرای ایده‌های بزرگ و گسترده تنها در حد برنامه‌های ایده آل و اجرا نشده باقی مانده اند. سفر به ماه و مریخ و فضا میسر شده؛ اما هنوز کسی برای مدتی طولانی و به اتفاق خانواده یا گروهی بزرگ تر، زندگی در جغرافیایی به غیر از کره زمین را تجربه نکرده است. سؤالات و گره‌های باز نشده حول محور موضوع مهاجرت از کره زمین فراوان است.

آیا سفر به مریخ باعث پیری زودرس خواهد شد؟ آیا برای زندگی در مریخ باید گوشت خواری را کنار گذاشت و با گیاه خواری گذران عمر کرد؟ آیا اسکان و مستعمره سازی مریخ و ماه با وجود هزینه‌های هنگفتی که برای انتقال، کشت و زرع و شهرک سازی نیاز دارد، توجیه پذیر است؟ و ده‌ها سؤال و آیای دیگر که هنوز پاسخی تجربه شده و قطعی برای آن‌ها وجود ندارد. سفر‌های فضایی، با توجه به شرایط و موقعیت قرار گرفتن سیارات، هر دو سال یک بار انجام می‌شود.

هر دو سال یک بار بهینه‌ترین موقعیت کرات ایجاد شده و تحقیقات فضانوردان در آن شرایط با بالاترین حد بهره وری و کارایی انجام می‌شود. آژانس‌های فضایی کشور‌های اروپایی، روسیه و افراد حاضر در ناسا تشکیل دهنده هسته اصلی آژانس‌های فضایی هستند. حالا با توجه به درگیری پیش آمده از سمت روسیه، سخنگوی آژانس فضایی اعلام کرده که به احتمال زیاد، سفر فضایی سال ۲۰۲۲ منتفی خواهد شد. ایلان ماسک، سال گذشته گفته بود اگر خوش شانس باشیم، حتی شاید تا چهار سال دیگر به مریخ برسیم.

ما می‌خواهیم ظرف دو سال آینده یک وسیله نقلیه بدون سرنشین را به آنجا بفرستیم. این یعنی پرتاب بعدی با دو سال تأخیر و در سال ۲۰۲۴ انجام می‌شود. این در حالی است که آژانس‌های هوایی، دو سال پیش هم به دلیل شیوع کرونا مأموریت خود را به ثمر نرسانده و فضانوردی را با هدف اکتشاف به سمت مریخ پرتاب نکرده اند؛ البته لغو شدن مأموریت سال ۲۰۲۲ به معنای قطع همکاری با آژانس فضایی روسیه روسکاسموس نیست و جنگ افروزی روسیه خللی در کار محققان فضانورد روس به وجود نخواهد آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->