در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی
سرخط خبرها

آژانس فضایی اروپا بعد از حمله روسیه به اوکراین: احتمالا به مریخ نخواهیم رفت!

  • کد خبر: ۱۰۰۷۴۲
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
آژانس فضایی اروپا بعد از حمله روسیه به اوکراین: احتمالا به مریخ نخواهیم رفت!
آژانس فضایی اروپا از تعویق سفر به مریخ به دنبال جنگ در اروپا سخن گفته و افزوده است که احتمالا به مریخ نخواهیم رفت!

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایندیپندنت، آژانس فضایی اروپا می‌گوید که ادامه یافتن جنگ در اروپا به این معناست که ما در سال جاری به مریخ نخواهیم رفت.

طی هفته گذشته آژانس‌های فضایی از جمله ناسا و آژانس فضایی اروپا تاکید کرده‌اند که همکاری با همتای روسی خود یعنی آژانس فضایی روسکاسموس را در ایستگاه فضایی بین‌المللی ادامه خواهند داد.

اما ادامه خشونت‌ها باعث شده که آژانس فضایی اروپا در برنامه‌های خود برای سفر و اکتشاف فضا تغییراتی ایجاد کند. "جوزف اشباخر" (Josef Aschbacher)، مدیر کل این سازمان در توییتی نوشت: ما در مورد رویدادهای غم‌انگیزی که در اوکراین رخ می‌دهد، ابراز تاسف می‌کنیم. او از برنامه‌های کلی‌تر آژانس فضایی سخن نگفت و خاطرنشان کرد که این تصمیم‌ها باید در همکاری با کشورهایی که با آژانس فضایی اروپا تعامل دارند اتخاذ شود. اما بیانیه‌ای که آژانس فضایی اروپا منتشر کرده است این موضوع را روشن می‌کند که احتمال انجام ماموریت اگزومارس (ExoMars) به این زودی‌ها وجود ندارد.

این آژانس نوشت: با توجه به ادامه برنامه اگزومارس و تحریم‌ها احتمال پرتاب آن در سال ۲۰۲۲ بسیار بعید است.

اگزومارس ماموریتی است که طی آن آژانس فضایی اروپا یک فرودگر و یک مریخ‌نورد را روی سطح مریخ فرود خواهد آورد. قرار بود این ماموریت با کمک یک فضاپیمای روسی انجام شود. مریخ‌نورد اروپا موسوم به روزالیند فرانکلین ابتدا قرار بود در سال ۲۰۲۰ به مریخ برسد اما ماموریت آن به دلیل بروز همه‌گیری کووید-۱۹ به تعویق افتاد و اکنون به نظر می‌رسد سال ۲۰۲۲ نیز پرتاب نشود.

ماموریت‌های مریخی را تنها هر دو سال یکبار می‌توان به انجام رساند زیرا باید سیارات در موقعیتی قرار داشته باشند که این سفر کارآمد باشد. بنابراین اگر این ماموریت در سال ۲۰۲۲ انجام نشود، پرتاب آن دستکم تا سال ۲۰۲۴ به تعویق خواهد افتاد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->