نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال‌مادرید و بارسلونا(۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)| همه‌چیز برای فلیک و بارسا اعتراض تراکتور به سازمان لیگ: حداقل زمان بازی آخر را تغییر دهید ترکیب رئال‌مادرید و بارسلونا در ال‌کلاسیکو برگشت مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرسپولیس «نیازمند» گلر بهتر است؟ پخش زنده بازی بارسلونا و رئال‌مادرید (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کنعانی‌زادگان هوایی شد غرامت ۹۰۰ هزاردلاری استقلال به موسیمانه! توافق رضا شکاری با پرسپولیس؟ سیدحسین حسینی بازی با سپاهان را از دست داد| ویروس به استقلال حمله کرد غیبت یزدانی در آخرین مسابقه سپاهان وحید امیری منتظر جلسه تمدید قرارداد صعود فوتسال بانوان به عنوان تیم دوم با توقف برابر ویتنام مجید حسینی در ایران، فقط برای استقلال بازی می‌کند | بازگشت فعلاً منتفی است درخواست مردم ایران از مهدی طارمی درخصوص بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا + عکس زمزمه خروج رونالدو از النصر داغ شد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و رئال مادرید | تعیین قهرمان در ال‌کلاسیکو مهرداد محمدی در انتظار بازگشت به ترکیب استقلال پرشتاب به سمت قهرمانی هفتم سهم ناچیز جودو خراسان از قهرمانی نوجوانان و جوانان کشور
سرخط خبرها

کناره‌گیری رسمی اینتر از سوپرلیگ

  • کد خبر: ۱۰۱۰۷۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
کناره‌گیری رسمی اینتر از سوپرلیگ
آبی‌و‌مشکی‌ها به‌خاطر مشکلات مدیریتی از سوپرلیگ جدا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی‌دو‌روزی است که پروژه سوپرلیگ اروپا دوباره به موضوعی برای بحث در محافل فوتبال تبدیل شده و دلیل آن هم تغییر ساختاری شیوه برگزاری این تورنمنت است. برخلاف طرح اولیه که سوپرلیگ را به تورنمنتی انحصاری برای دوازده تیم از ابرقدرت‌های فوتبال اروپا تبدیل می‌کرد و البته بازخوردی منفی هم داشت، تغییرات تازه‌اعمال‌شده در پیش‌نویس اساسنامه برگزاری این تورنمنت آن را به تورنمنتی تبدیل می‌کند که معیار آن شایسته‌سالاری و کسب نتیجه در لیگ‌های داخلی است و همین موضوع سبب شده است که بار دیگر احتمال برگزاری سوپرلیگ اروپا مطرح شود.

آندره‌آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس و نایب‌رئیس پروژه سوپرلیگ اروپا هم‌اکنون اعلام کرده است که همه بنیان‌گذاران اولیه این پروژه به‌جز یک تیم، هنوز این امکان را دارند که دوباره به آن ملحق شوند. پروژه سوپرلیگ اروپا تابستان سال گذشته میلادی کلید خورد؛ اما تنها ۴۸ ساعت بعد از اعلام تأسیس آن، در‌پی تهدید یوفا و برخی دیگر از مقامات و نهادها، این پروژه از هم پاشید؛ چرا‌که ۹ تیم از‌جمله شش تیم انگلیسی منچسترسیتی، منچستریونایتد، آرسنال، تاتنهام، چلسی و لیورپول، دو تیم ایتالیایی اینتر و میلان و تیم اسپانیایی اتلتیکومادرید انصراف دادند و فقط سه باشگاه یوونتوس، رئال‌مادرید و بارسلونا باقی ماندند تا برای احیای پروژه‌ای که خودشان بنیان‌گذاران اصلی آن بودند، تلاش کنند.

اکنون شبکه رادیویی کادنا‌کوپه اسپانیا مدعی شده است که تنها‌باشگاهی که به‌صورت قطعی از پروژه سوپرلیگ کنار کشیده، اینتر است. طبق گزارش این شبکه، اینتری‌ها موقع امضای قرارداد عضویتشان در سوپرلیگ، بندی را لحاظ کرده‌اند که به‌موجب آن آن‌ها را از ادامه همکاری با این پروژه در صورت قطع‌شدن حمایت مالی تمام اسپانسرهایش معاف می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->